dreyer anders

Dreyer lijkt fit voor zondag

DONDERDAG, 2 MEI 2024, 18:10

BLESSURES Anders Dreyer is vandaag jarig en verscheen op het veld bij de training. Het lijkt er in elk geval op dat de blessure van de Deen gunstig evolueert, maar ook voldoende om zondag opnieuw aan te treden in de cruciale wedstrijd op Union? Verder moeten Francis Amuzu en Thomas Delaney uitkijken voor een derde gele kaart die een speeldag schorsing zou opleveren.
Lees verder »

Pro League wil transfers jonge spelers belemmeren

Pro League wil transfers jonge spelers belemmeren

JEUGD De Pro League wil het aantal (lucratieve) transfers van jonge voetballers beperken en heeft een actieplan opgesteld dat deze herfst tot een reeks maatregelen zal leiden. Dinsdag werd de transfer van de 13-jarige Ilyes Bennane naar Anderlecht afgerond, wat al zijn vierde club is in zijn jonge carrière na eerder gespeeld te hebben voor Eupen, Standard en Racing Genk. Lees verder »


RSCA Futures spelen vriendschappelijk tegen Feyenoord

RSCA Futures spelen vriendschappelijk tegen Feyenoord

JEUGD - 1B RSCA Futures blijft nog even actief in afwachting van het einde van het seizoen en zal na hun recente wedstrijd in Rocourt nu afreizen naar Rotterdam voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen de U21 van Feyenoord. Het is nog niet zeker of deze wedstrijd live zal worden uitgezonden op Mauve TV.  Lees verder »



Extra bars en nieuw sanitair aan tribune 3

Extra bars en nieuw sanitair aan tribune 3

Populair ② In de buurt van tribune 3 zijn de werkzaamheden begonnen voor de ontwikkeling van een nieuwe fanzone. Dat laat de club vandaag weten. Op een oppervlakte van 1.500 vierkante meter komen er nieuwe bars voor de fans in tribunes 2 en 3 en een heel nieuw sanitair complex. Lees verder »


Akkoord over transfer Delaney in de maak?

Akkoord over transfer Delaney in de maak?

Populair ③ Anderlecht zou een akkoord bereikt hebben met Sevilla over de overname van Thomas Delaney. Dat melden verschillende Spaanse, maar ook Belgische media. Er moet wel nog een akkoord worden bereikt met de speler zelf, die dit jaar 33 wordt. Thomas Delaney werd naar Sevilla gehaald in het seizoen 2021-2022. Lees verder »


Bennane tekent voor Anderlecht

Bennane tekent voor Anderlecht

Populair ④ Ilyes Bennane verlaat de jeugd van Genk en trekt naar paars-wit. Het 13-jarige supertalent en jongste Belgische international ooit, heeft een contract getekend bij Anderlecht. Een maand geleden werd bekend dat de dribbelaar RC Genk zou verlaten, terwijl Club Brugge afzijdig bleef. Ilyes Bennane heeft ook de aandacht van België en Marokko weten te trekken. Lees verder »


Webpoll

Waar eindigt Anderlecht na afloop van de play-offs?







 

Cercle Brugge - RSCA

  • 1. Coosemans, Colin
    77,37%
  • 2. Ashimeru, Majeed
    75,79%
  • 3. Angulo, Nilson
    64,87%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Thorgan Hazard

Naam: Thorgan Hazard

Blessure: Kruisbanden

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 15-04-2024

Out tot: 15-11-2024

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

  • shirts
  • twitter
  • jokes


  • Doneren & webteam

    Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

     Paypal

    Bet sites Nederland op weddenbonus.com


    Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/