vertonghen jan

Seizoen Vertonghen zit erop

MAANDAG, 20 MEI 2024, 22:03

BLESSURES Jan Vertonghen zal ook de uitwedstrijd op Antwerp niet halen. De verdediger geraakt waarschijnlijk niet tijdig hersteld van zijn liesblessure. Opnieuw een streep door de rekening voor paars-wit al doet zijn vervanger, Gattoni, het niet onaardig.
Lees verder »

Matte Smets op radar van Anderlecht

Matte Smets op radar van Anderlecht

Populair ① Het transferseizoen voor het komende seizoen begint langzaam op gang te komen. De grote clubs hengelen naar de diensten van de talentvolle Matte Smets (20 jaar) van Sint-Truiden. De Belgische centrale verdediger lijkt ook de interesse van Anderlecht te hebben gewekt. Sporting moet namelijk op zoek naar defensieve versterking met het nakende vertrek van Zeno Debast. Lees verder »


Titel wordt illusie na nederlaag tegen Club

Titel wordt illusie na nederlaag tegen Club

Populair ② Een machteloos Anderlecht heeft met 0-1 verloren tegen Club Brugge. Daardoor tuimelt het naar plaats drie in de stand en lijkt de titel een verloren zaak. Voor Paars-wit komt de Heilige Geest een week te vroeg, want volgend weekend zullen enkele mirakels nodig zijn om alsnog kampioen te spelen. De nerveuze wedstrijd werd op het half uur beslist door Odoi die op corner veel ruimte kreeg. Anderlecht kreeg amper een kans bij elkaar gevoetbald in een slechte wedstrijd. De tweede helft was slaapverwekkend en Brugge hield makkelijk stand. Lees verder »


Geen verrassingen in de selectie

Geen verrassingen in de selectie

Populair ③ Anderlecht maakte zijn selectie bekend voor de partij tegen Club Brugge. Daarin zijn geen verrassingen te vinden. Hazard, Delaney, Ashimeru en Vertonghen zijn er niet bij. Degreef en Patris worden opgevist, evenals Arnstad en Lapage. Lees verder »



Webpoll

Waar eindigt Anderlecht na afloop van de play-offs?







 

RSCA - Club Brugge

  • 1. Gattoni, Federico
    65,26%
  • 2. Schmeichel, Kasper
    57,54%
  • 3. N'Diaye, Moussa
    52,28%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 12

1.  Mauve
6 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  kingmich
6 Ptn.  ✪✪✪✪✪
3.  dg
4 Ptn.  ✪✪✪✪
4.  scoorforrestscoor
3 Ptn.  ✪✪✪
5.  vanheckebrent
3 Ptn.  ✪✪✪
6.  Gaudus
3 Ptn.  ✪✪✪
7.  1siebel
3 Ptn.  ✪✪✪
8.  PHDELSA
3 Ptn.  ✪✪✪
9.  Kevin L.
3 Ptn.  ✪✪✪
10.  EDDY1950
3 Ptn.  ✪✪✪
11.  existenz
3 Ptn.  ✪✪✪
12.  Faraday
3 Ptn.  ✪✪✪

Prono »

  • cooperate
  • games
  • flickr


  • Doneren & webteam

    Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

     Paypal

    Bet sites Nederland op weddenbonus.com


    Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/