vertonghen jan

Vertonghen waarschijnlijk out tegen Genk

MAANDAG, 6 MEI 2024, 16:20

BLESSURES Het is hoogst onzeker of Jan Vertonghen beschikbaar zal zijn voor de wedstrijd tegen Genk op zaterdagavond. De Belgische verdediger heeft een blessure aan de lies, naar verwachting een klein scheurtje. Indien die diagnose wordt bevestigd door additionele onderzoeken op dinsdag (vandaag vonden eerste medische checks plaats), zal hij een race tegen de klok moeten voeren om op tijd fit te zijn voor de wedstrijd tegen Brugge op zondag 19 mei. Vertonghen zal in dat geval niet op tijd hersteld zijn voor de wedstrijd tegen Genk.
Lees verder »

Verzamelde reacties na Union: "We blijven in de titelrace"

Verzamelde reacties na Union: We blijven in de titelrace

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Mats Rits had gehoopt dat het team de leiding zou kunnen behouden en vond dat paars-wit een goal verdiende in de sterke eerste helft. Echter vooral in de tweede helft speelde Union hun power-play en dwong Anderlecht om zich wat terug te trekken. Ondanks dat behield het team een solide verdediging, zelfs met het verlies van Jan Vertonghen wat resulteerde in een aangepast plan met twee rechtsbenige verdedigers in het centrum. "We houden wel ons lot in eigen handen en hebben nu twee thuiswedstrijden in de resterende drie matchen. Het optimisme in de groep blijft hoog", besloot hij.  Lees verder »


Riemer: "We gingen vol voor de overwinning"

Riemer: We gingen vol voor de overwinning

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Brian Riemer, de T1 van Anderlecht, was vastbesloten om de wedstrijd tegen Union winnend af te sluiten om de eerste plaats te behouden. Riemer was tevreden over de prestatie van zijn team, vooral in de eerste helft, maar vond dat de efficiëntie ontbrak. De trainer maakt zich verder niet druk om wie er op dit moment bovenaan staat in het klassement, maar kijkt naar wie er aan het einde van de play-offs bovenaan zal staan. "Nu is het belangrijk om Genk thuis te verslaan voordat we het thuis opnemen tegen Brugge in een wedstrijd die absoluut gewonnen moet worden", klinkt het. Lees verder »


Selectie: Verschaeren, Dreyer en Schmeichel present

Selectie: Verschaeren, Dreyer en Schmeichel present

Populair ① Of ze morgen daadwerkelijk alle drie aan de aftrap zullen staan, valt nog af te wachten, maar Anderlecht kan weer rekenen op Dreyer, Schmeichel en Verschaeren voor de cruciale wedstrijd op Union. Delaney en Amuzu moeten uitkijken voor een derde gele kaart en een daarbijhorende schorsing. De competitie zit nu echt in de eindfase dus elk puntenverlies van de drie clubs bovenaan kan grote gevolgen hebben. Kan Anderlecht eindelijk eens iets laten zien op verplaatsing in de play-offs? Lees verder »


Dave Cosgrove al weg bij Anderlecht

Dave Cosgrove al weg bij Anderlecht

Populair ② Dave Cosgrove, die recent werd aangesteld als de nieuwe Performance Director bij Anderlecht, heeft de club al verlaten volgens Het Laatste Nieuws. Officieel heet het dat hij om privéredenen naar de Verenigde Staten trekt, maar de kans op zijn terugkeer is vrijwel onbestaande aangezien men bij de club niet tevreden was over zijn manier van werken. De timing van zijn komst was bovendien erg vreemd en ongelukkig, namelijk vol in de titelstrijd. Lees verder »



Enkel een 9/9 biedt nu zekerheid

Enkel een 9/9 biedt nu zekerheid

Populair ④ Anderlecht is leider af. Om aan kop te blijven had het minstens vier punten nodig uit het tweeluik Cercle-Union; het zijn er echter twee geworden. Wat betekent dit nu voor het klassement en de titelstrijd? Lees verder »


Webpoll

Waar eindigt Anderlecht na afloop van de play-offs?







 

Union Saint-Gilloise - RSCA

  • 1. Ashimeru, Majeed
    80,66%
  • 2. Schmeichel, Kasper
    74,75%
  • 3. Delaney, Thomas
    72,95%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Thorgan Hazard

Naam: Thorgan Hazard

Blessure: Kruisbanden

Soort blessure: Spierscheur

Out sinds: 15-04-2024

Out tot: 15-11-2024

Operatie: Ja

Overzicht blessures »

  • flickr
  • ticketing
  • twitter


  • Doneren & webteam

    Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

     Paypal

    Bet sites Nederland op weddenbonus.com


    Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/