Anderlecht mogelijk in zee met Roc Nation Sports

11-10-2019 22:12:11 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht pakte bijna een jaar geleden uit met een nieuw departement: 'Anderlecht International'. RSCA hoopte binnen achttien maanden de eerste stappen op de internationale markt in China en de Verenigde ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Nieuwe webpoll: wat verwacht u van Vercauteren? (12-10-2019)
Hoog tijd voor een nieuwe webpoll en de komst van Frank Vercauteren is de ideale gelegenheid. Wat verwacht u van de komst van Vercauteren als coach? Is hij de perfecte aanvulling voor Project Kompany? Of vreest u dat onder Vercauteren we minder jeugd en minder mooi voetbal zullen te zien krijgen?
>> Lees verder

Kalulika, Colassin en Daskevics trefzeker bij nationale ploeg (12-10-2019)
Drie spelers uit de jeugdreeksen van Anderlecht toonden zich dezer dagen doeltreffend bij hun nationale (jeugd)ploeg. Chris Kalulika (foto), Antoine Colassin en Eduard Daskevics deden de netten trillen.
>> Lees verder

Adzic wint met Servië (12-10-2019)
Luka Adzic speelde gisterenavond de volledige wedstrijd met de Servische U21 tegen Bulgarije. Adzic en co wonnen deze EK-kwalificatiewedstrijd met 0-1. Het was de eerste zege in drie wedstrijden voor Servië, dat nu derde staat in zijn poule met 4 op 9.
>> Lees verder

Spierhinder bij Vlap (12-10-2019)
Michel Vlap speelde donderdag niet in het oefenduel tegen KV Mechelen. De Nederlandse middenvelder heeft wat hinder aan de spieren en kreeg rust. Zijn aantreden tegen STVV volgend weekend komt niet in het gedrang.
>> Lees verder

'Ruwe diamant' Yaya Guindo tekent profcontract (12-10-2019)
Mohammed Yaya Guindo heeft zijn eerste profcontract getekend bij Anderlecht. De spits vierde op 1 augustus zijn 16e verjaardag en werd onlangs topschutter op het U17-toernooi van Inter Milaan. "Hij is echte, ruwe diamant die gemakkelijk scoort", zo omschrijft Jean Kindermans Yaya Guindo.
>> Lees verder

Anderlecht wil Chadli kopen (12-10-2019)
Nacer Chadli is sinds zijn komst naar Anderlecht zonder enige twijfel een schot in de roos, ook al zit de Rode Duivel vermoedelijk nog niet helemaal aan de top van zijn fysiek. Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht niet bij de pakken wil blijven zitten en de huurperiode wil omvormen in een definitieve aankoop.
>> Lees verder

UEFA zet Anderlecht-spelers in de kijker (11-10-2019)
België plaatste zich gisteren als eerste land voor het EK van volgend jaar. De officiële EURO 2020-Twitter-account van de UEFA feliciteerde België in een tweet. Het plaatste daarbij vier foto's van Rode Duivels: Anderlecht-spelers Yari Verschaeren en Nacer Chadli en ex-Anderlecht-spelers Romelu Lukaku en Youri Tielemans.
>> Lees verder

Verschaeren: "Ploegmaats wilden dat ik de strafschop trapte" (11-10-2019)
Wat een avond voor Yari Verschaeren. Tegen San Marino toonde hij zich met een sterke invalbeurt en als kers op de taart scoorde hij zijn eerste doelpunt voor de Rode Duivels. "Wat een geweldig gevoel. Ik ben een beetje emotioneel", klonk het na afloop.
>> Lees verder

Anderlecht betaalde Bayat 5,5 miljoen euro in drie jaar (11-10-2019)
Aan geen enkele club verdiende Mogi Bayat zo goed geld als aan Anderlecht. Tussen 1 januari 2015 en 1 januari 2018, dus voor de komst van Marc Coucke, was Bayat betrokken bij veertig transacties bij Anderlecht. Dat leverde hem 5,5 miljoen euro op.
>> Lees verder

Kayembe debuteert, Sanneh redt Gambia (11-10-2019)
Edo Kayembe (foto) heeft zijn debuut gemaakt voor de nationale ploeg van Congo. In de oefenwedstrijd tegen Algerije verving hij in de slotminuten Standard-speler Paul-José Mpoku. Ook Bubacarr Sanneh kende succes. Hij scoorde een belangrijk doelpunt voor Gambia.
>> Lees verder

Mousny al terug naar Standard (11-10-2019)
Jeugdspeler Sacha Mousny heeft Anderlecht alweer verlaten. De verdediger van de U15 ruilde afgelopen zomer Standard voor Anderlecht, maar om persoonlijke redenen keert hij nu terug. Morgen speelt hij al met Standard tegen Anderlecht.
>> Lees verder

Verschaeren scoort in Belgisch doelpuntenfestival (10-10-2019)
De (ex-)Anderlecht-spelers hebben vanavond meer dan hun steentje bijgedragen in de 9-0-overwinning van België tegen San Marino. Basisspeler Nacer Chadli en invaller Yari Verschaeren trapten allebei een bal tegen de touwen. De uitblinker was Romelu Lukaku.
>> Lees verder

Twee Anderlecht-talenten op NextGen lijst (10-10-2019)
The Guardian publiceert jaarlijks een lijst van de 60 grootste voetbaltalenten wereldwijd onder de 18 jaar. Dit jaar staan er met Jerémy Doku en Marco Kana ook twee Anderlecht jeugdproducten op de befaamde lijst.
>> Lees verder

Geen partij voor KV Mechelen in oefenmatch (10-10-2019)
Anderlecht heeft vanmiddag in een oefenwedstrijd tegen KV Mechelen met 1-4 verloren. Wie voor Anderlecht speelde, is niet bekend. Wel verklapt de website van KV Mechelen dat onder meer Gerkens, Musona, Cobbaut, Thelin en Trebel aan de partij begonnen.
>> Lees verder

Geen contract voor jonge Nigeriaan (10-10-2019)
Anderlecht zal de 16-jarige Nigeriaan Wisdom Ubani geen contract aanbieden wanneer hij 18 jaar wordt. Dat weet All Nigeria Soccer. De aanvaller was eind augustus op bezoek in Brussel, maar slaagde er niet in om de sportieve staff te overtuigen.
>> Lees verder

Martinez: "Verschaeren is een zeer, zeer getalenteerde speler" (10-10-2019)
Begin september kreeg Yari Verschaeren zijn eerste selectie bij de Rode Duivels. Hij mocht ook meteen invallen tegen Schotland. En daar was heel wat om te doen omdat daardoor Hans Vanaken op de bank bleef. Bondscoach Roberto Martinez legt zijn keuze uit.
>> Lees verder

Martinez: "In maart situatie Kompany evalueren" (10-10-2019)
Vincent Kompany moet net als in september, afhaken voor de Rode Duivels door een blessure. Een spijtige zaak volgens bondscoach Roberto Martinez. En hoe ziet de toekomst van Kompany eruit bij de nationale ploeg ? In maart wordt de situatie van Kompany geëvalueerd.
>> Lees verder

Blessure Van Crombrugge valt mee (10-10-2019)
Doelman Hendrik Van Crombrugge verliet gisteren de Rode Duivels met een blessure. Die lijkt al bij al mee te vallen. Van Crombrugge zou last hebben aan de schouder en keerde terug naar RSC Anderlecht voor verzorging. Hij zou dus terug inzetbaar zijn tegen Sint-Truiden op 20 oktober.
>> Lees verder

RSC Anderlecht oefent vandaag tegen KV Mechelen (10-10-2019)
Frank Vercauteren krijgt vandaag al een eerste kans om de beschikbare spelers aan het werk te zien.  RSC Anderlecht speelt een oefenwedstrijd tegen KV Mechelen achter gesloten deuren. De aftrap op de RSCA Belfius Academy is voorzien om 11.30 uur.
>> Lees verder

Van Crombrugge verlaat geblesseerd Rode Duivels (09-10-2019)
Roberto Martinez ziet op één dag twee keepers uitvallen. Simon Mignolet is papa geworden en Hendrik Van Crombrugge is geblesseerd en heeft de selectie verlaten. De ernst van de blessure van Van Crombrugge is momenteel nog niet duidelijk. 
>> Lees verder

Opinie: Coucke buiten? Ex-cu-seer? (09-10-2019)
Voor de aftrap van de uitwedstrijd op Charleroi van vorige vrijdag zoomde de tv-camera even in op een paar spandoeken die leden van de BCS (Brussels Casual Service) hadden ontrold in het uitvak.  Hun boodschap was kort en krachtig: “Coucke buiten”.
 
>> Lees verder

De Neve scoort winnend doelpunt bij Red Flames (09-10-2019)
De Red Flames hebben hun kwalificatiewedstrijd  voor Euro 2021 gewonnen met het kleinste verschil. Het was Anderlecht-speelster Laura De Neve die voor het doelpunt zorgde op een afgeweken vrije trap. Roemenië probeerde nog, maar Nicky Evrard verdedige haar netten met succes. 
>> Lees verder

Santini: "Anderlecht moest mij verkopen, het had geld nodig" (09-10-2019)
Ivan Santini trok in de zomer naar het Chinese Jiangsu Suning. Hij volgt RSC Anderlecht nog en gelooft ook in het project van Vincent Kompany: "Ik ben niet boos, ze moesten mij verkopen omdat de club geld nodig had." Al heeft de club vooral stabiliteit nodig volgens de Kroaat. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.