Van den Brom: "Chadli is gewoon een moderne voetballer"

13-8-2019 10:59:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

John Van den Brom vindt de transfer van Nacer Chadli naar RSC Anderlecht een mooie deal voor beide partijen. De ex-trainer van paars-wit kent Chadli nog van bij AGOVV. Volgens de Nederlander doet Anderlecht ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Officieel: Anderlecht strikt Nacer Chadli (11-08-2019)
Nacer Chadli komt voor één seizoen op huurbasis over van AS Monaco. Of er ook een aankoopoptie bedongen werd bij de transfer is voorlopig nog niet geweten. Chadli is na Vincent Kompany, Michel Vlap, Samir Nasri, Philippe Sandler, Hendrik Van Crombrugge & Kemar Roofe reeds de zevende aanwinst in deze mercato. 
>> Lees verder

Anderlecht betaalt volledige loon Chadli (12-08-2019)
Anderlecht hoeft aan Monaco geen huursom te betalen voor Nacer Chadli, wel neemt het diens volledige salaris over. Dat weet Het Laatste Nieuws. Het loon van de Rode Duivel is niet min: tussen de 215.000 en 230.000 euro per maand.
>> Lees verder

Officiële persvoorstelling Chadli (13-08-2019)
Vandaag om 14 uur stelt RSC Anderlecht zijn nieuwste aanwinst officieel voor aan de pers. Nacer Chadli zal er de vragen beantwoorden van de aanwezige journalisten. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.