Pro League en Eleven Sports bespreken toekomst plannen

19-2-2020 10:48:19 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Vertegenwoordigers van de Pro League en Eleven Sports zaten deze namiddag samen. Tijdens een constructief overleg tekenden beide partijen de krijtlijnen uit van het gemeenschappelijk project voor de komende ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Dader voetzoekers geïdentificeerd en oplossing Tribune 4 (20-02-2020)
Anderlecht heeft zojuist bekend gemaakt dat de daders die voetzoekers op het veld wierpen tijdens de wedstrijden tegen Club Brugge en KV Mechelen geïdentificeerd zijn. Paars-Wit onderneemt dan ook strafrechterlijke en burgerrechterlijke stappen tegen deze personen.
>> Lees verder

Luckassen out met scheurtje in kruisband (20-02-2020)
De blessures blijven zich opstapelen bij Anderlecht. De volgende in het rijtje is Derrick Luckassen. De verdediger kwam in de eerste helft onaangenaam in botsing met KV Mechelen-verdediger Issa Kabore.

Ondanks de blessure speelde Luckassen de wedstrijd gewoon uit. Het verdikt is echter hard, want na onderzoek werd een scheurtje in de kruisband vastgesteld, daardoor zal Luckassen zo'n zestal weken buiten strijd zijn.
>> Lees verder

Verjaardag Mohammed Dauda (20-02-2020)
Vandaag verjaart Mohammed Dauda! Wij wensen hem van harte een gelukkige 22e verjaardag!
>> Lees verder

Open training tijdens krokusvakantie (19-02-2020)
Anderlecht gooit tijdens de krokusvakantie zijn poorten open voor de supporters. Op woensdag 26 februari nodigt paars-wit hen uit op een open training in het Lotto Park. Nadien stellen zeven spelers zich beschikbaar voor een signeersessie.
>> Lees verder

Musona niet speelgerechtigd tegen Anderlecht (19-02-2020)
Knowledge Musona, die door Anderlecht wordt uitgeleend aan Eupen zal zondag alvast niet kunnen scoren. De Zimbabwaan is niet speelgerechtigd. Eupen bevestigde dit op hun officiële Twitter-account.
>> Lees verder

Supportersprotest krijgt vorm (19-02-2020)
Het ongenoegen bij de supporters uit de vakken N5 -N6 blijft groot over de sluiting van hun vakken. Ze plannen dan ook om hun ongenoegen te laten blijken tijdens de wedstrijd tegen Eupen. Zo willen ze het idee van de witte zakdoeken opnieuw van onder het stof halen. 
>> Lees verder

Coucke: "Voorzie geen problemen voor licentie" (19-02-2020)
Rond deze tijd van het jaar worden de licentiedossiers ingediend. De voorbije weken stelde de licentiecommissie zich al vragen bij de rol van Wouter Vandenhaute bij RSC Anderlecht. Mede doordat hij eigenaar is van het makelaarsbureau Let's Play. Marc Coucke voorziet echter geen problemen.
>> Lees verder

Dimata en Trebel spelen wedstrijdje tegen Dembélé (18-02-2020)
Adrien Trebel en Landry Dimata drijven de intensiteit van hun revalidatie verder op. Bij hun Instagram-stories van vandaag is te zien hoe ze op een Antwerps kunstgrasveld een pittig partijtje drie tegen drie spelen. Eén van hun tegenstanders is Moussa Dembélé.
>> Lees verder

Vercauteren en Kompany hebben gesprek met Doku (18-02-2020)
Frank Vercauteren en Vincent Kompany namen gisteren tijdens de training Jeremy Doku even apart om te praten over zijn domme rode kaart van zaterdag in Mechelen. Het werd een informele babbel en voor de club is de zaak nu gesloten.
>> Lees verder

Zondag wederoptreden Verschaeren? (18-02-2020)
Geen Derrick Luckassen op training gisteren. De Nederlander kreeg tegen KV Mechelen een trap op de knie en ondergaat een scan. Nacer Chadli en Kemar Roofe staan ook nog steeds niet op het trainingsveld. Beter nieuws is er over Yari Verschaeren.
>> Lees verder

Ook bommetjesgooier Mignolet gevat (18-02-2020)
Op basis van camerabeelden in het stadion heeft Anderlecht de persoon gevonden die de voetzoeker gooide tijdens Club Brugge - Anderlecht. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Volgens de krant is de dader geen onbekende voor het gerecht en kreeg hij in het verleden al eens een stadionverbod.
>> Lees verder

Frutos loopt stage bij Anderlecht (18-02-2020)
Een opvallende aanwezige tijdens de U12-wedstrijd van Anderlecht op KV Mechelen was Nicolas Frutos. Het Laatste Nieuws weet dat de Argentijn terug is in Neerpede voor een stage in zijn trainersopleiding.
>> Lees verder

Ook KBVB beboet voor jeugdtransfers Anderlecht (17-02-2020)
Ook in beroep moet de KBVB aan de FIFA een boete van 203.000 euro betalen voor inbreuken bij transfers van minderjarige buitenlandse spelers bij Anderlecht. Het gaat om transfers uit de periode van 2011 tot 2014.
>> Lees verder

U21 winnen wel vlot van KV Mechelen (17-02-2020)
Waar de A-ploeg zaterdag faalde, slaagden de U21 vandaag wel. Op bezoek bij KV Mechelen wonnen de jongens van Craig Bellamy met 1-4. Chris Kalulika opende de score. Nadien scoorde Niklo Dailly (foto) twee keer. Theo Leoni legde de eindstand vast.
>> Lees verder

Boucaut leidt Anderlecht - Eupen (17-02-2020)
De Voetbalbond heeft Alexandre Boucaut aangeduid om zondag de wedstrijd tussen Anderlecht en Eupen te leiden. Hij wordt bijgestaan door lijnrechters Pieter Becquet en Florian Lemaire en vierde official Jordy Vermeire.
>> Lees verder

"Fout Doku was op grens van geel en rood" (17-02-2020)
Het Professional Refereeing Department (PRD) vindt de eerste gele kaart van Jeremy Doku zaterdag tegen KV Mechelen te rechvaardigen. Velen riepen om meteen rood, maar de PRD volgt de scheidsrechter, laat het vandaag weten. "Maar was het hoger op het been, dan was het rood."
>> Lees verder

Volgend seizoen compensatie voor missen Play-Off 1? (17-02-2020)
Als Anderlecht dit seizoen naast Play-Off 1 grijpt, dan zal de club zijn supporters hiervoor geen terugbetaling op hun abonnement aanbieden. Dat schrijft La Dernière Heure. De Waalse krant weet dat Anderlecht wel nadenkt over een compensatie voor volgend seizoen.
>> Lees verder

Luckassen verliet Mechelen met last van knie (17-02-2020)
Derrick Luckassen speelde de wedstrijd op KV Mechelen uit met pijn aan de knie. De Nederlander kreeg een trap van Mechelen-rechtsback Issa Kaboré. Hoe ernstig het is, moet vandaag of morgen blijken na onderzoek.
>> Lees verder

Supporters identificeren bommetjesgooier (17-02-2020)
Volgens Het Laatste Nieuws is de persoon bekend die zaterdag een voetzoeker gooide tijdens KV Mechelen - Anderlecht. Mede-supporters konden de dader identificeren. Het is nu aan de bevoegde instanties om op te treden. Een stadionverbod wordt wellicht zijn deel.
>> Lees verder

Doku mist wedstrijd tegen Eupen (17-02-2020)
Na zijn rode kaart zaterdag in Mechelen is Jeremy Doku komend weekend geschorst voor de partij tegen Eupen. Na drie gele kaarten in de vorige drie wedstrijden bleef Peter Zulj zaterdag clean. Hij blijft zo op vier gele kartons staan. Nog één en ook hij moet een wedstrijd toekijken.
>> Lees verder

Sprankeltje hoop na nederlagen concurrenten (17-02-2020)
Door de nederlagen van Genk en Zulte Waregem heeft Anderlecht na de makke prestatie in Mechelen weer een sprankeltje hoop om Play-off I te halen, maar het lijkt een zeer moeilijke opdracht te worden. Een hulplijn inschakelen naar agent Ethan Hunt lijkt dan ook sterk aangewezen voor de troepen van Vercauteren.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.