Dieumerci Mbokani: "Ik vroeg niet te veel, maar sluit terugkeer niet uit"

13-12-2019 13:43:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Dieumerci Mbokani kon na een sterk jaar bij Antwerp FC gratis de overstap naar RSC Anderlecht maken, maar Michael Verschueren zag een terugkeer ? gezien zijn loon en leeftijd ? niet zitten. Anderlecht ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Geen Kompany en Sardella in de selectie (14-12-2019)
Geen Vincent Kompany dus in de selectie voor de klassieker tegen Standard. Ook Killian Sardella zal alvast niet van de partij zijn. Ook hij zit niet in de selectie.
>> Lees verder

Chadli en Kompany nog niet zeker (13-12-2019)
Vincent Kompany en Nacer Chadli hebben beiden de groepstrainingen hervat al wil dat niet meteen zeggen dat ze zondag op het scheidsrechterblad staan. Met de nog zware wedstrijden in het verschiet wil Anderlecht vooral geen risico nemen met de Rode Duivels. 
>> Lees verder

"Standard is niet alleen Carcela en Mpoku" (13-12-2019)
Standard moet zondag op Sclessin aantreden zonder Mehdi Carcela en misschien ook zonder Paul-José Mpoku. Bovendien heeft het de Europese wedstrijd van gisteren tegen Arsenal nog in de benen. Maar dat zijn voor Frank Vercauteren geen excuses. 
>> Lees verder

Geen commentaar op open brief (13-12-2019)
Frank Vercauteren kreeg aan de start van zijn persconferentie deze middag meteen vragen over de open brief die RSC Anderlecht gisteren publiceerde. Vercauteren maakte meteen duidelijk dat hij geen vragen zou beantwoorden over dat onderwerp. 
>> Lees verder

"Gun Kompany deze kans" (13-12-2019)
Het respect voor Vincent Kompany is groot, zowel bij de supporters als bij de spelers van RSC Anderlecht. Ook Nacer Chadli kijkt op naar zijn ex-kapitein bij de Rode Duivels. Hij staat ook volledig achter het project dat hij voor ogen heeft, maar je moet hem wel de kans gunnen en niet steeds kritiek geven volgens Chadli.
>> Lees verder

Verschueren: "We blijven ambitieus" (13-12-2019)
Michael Verschueren reageert vandaag bij Sporza op de open brief die RSC Anderlecht gisteren de wereld instuurde. Door de mindere resultaten kwamen er veel vragen van supporters en aandeelhouders. Daarom wou de club de zaken even communiceren. "Maar we blijven ambitieus".
>> Lees verder

Galatasaray meldt zich bij STVV voor Boli (13-12-2019)

>> Lees verder

Chadli: "Geen schrik om tegen Standard te spelen" (13-12-2019)
Nacer Chadli geboren in Luik en tevens ereburger van zijn geboortestad. Hij doorliep ook de jeugdreeksen aan de Maas  tot aan zijn zestiende en trok toen naar Nederland. Vandaag speelt hij op huurbasis voor RSC Anderlecht waarmee hij zondag op Sclessin speelt. Bang voor de sfeer of het onthaal is hij niet.
>> Lees verder

Anderlecht: "Toekomst van onze club is rooskleurig" (12-12-2019)
Het bestuur van Anderlecht publiceert vandaag op de website en Facebook-pagina van de club een lange open brief aan de supporters. Daarin leggen Marc Coucke en co het beleid uit. Hun kernboodschap luidt dat het duidelijk was dat er moest worden ingegrepen en dat ze de club over drie jaar weer aan de top willen brengen.
>> Lees verder

Boli wil zelf ook naar RSC Anderlecht (12-12-2019)
Verschillende Belgische clubs zijn geïnteresseerd in Yohan Boli, maar die heeft zijn keuze al gemaakt. Hij wil naar RSC Anderlecht, enkel de clubs moeten nu nog tot een akkoord komen. Ondanks dat Boli nog maar zes maand onder contract ligt bij STVV, vragen die een transferprijs van ongeveer 2,5 miljoen euro.
>> Lees verder

Drie Anderlecht-dames genomineerd voor Gouden Schoen (12-12-2019)
Volgende maand wordt de Gouden Schoen opnieuw uitgereikt. Bij de genomineerde dames vinden we drie RSC Anderlecht-speelsters terug. De drie zijn ook actief bij de Red Flames. Tine De Caigny (foto), Laura De Neve en Laura Deloose. Elise Cayman en Tessa Wullaert zijn de favorieten. 
>> Lees verder

Chadli bekijkt het dag per dag, Bakkali mikt op winterstage (12-12-2019)
Gisteren stonden er enkele geblesseerden terug op het trainingsveld waaronder Nacer Chadli. Toch is het niet zeker of hij de wedstrijd van zondag tegen Standard haalt. De evolutie van de Rode Duivel wordt dag per dag bekeken. Het is dus afwachten of Chadli zondag op het scheidsrechterblad staat. 
>> Lees verder

Sanneh wil weg bij Göztepe (12-12-2019)
Bubacarr Sanneh speelt momenteel op huurbasis voor het Turkse Göztepe. Een succes is die huurbeurt niet, mede door blessures. Sanneh speelde nog maar twee wedstrijden in Turkije. De verdediger wil nu zijn huurcontract beëindigen. Terug naar de Jupiler Pro League of misschien naar Denemarken.
>> Lees verder

Anderlecht: "Sandler twee maanden out" (11-12-2019)
Philippe Sandler werd gisteren geopereerd aan zijn linkerknie. Dat laat Anderlecht weten. De club meldt dat de operatie goed verlopen is en dat de verdediger een tweetal maanden onbeschikbaar is.
>> Lees verder

Ook Bakkali traint met de groep mee (11-12-2019)
RSC Anderlecht deelde deze namiddag enkele foto's van de training. Daarop zien we niet alleen Vincent Kompany opnieuw meetrainen maar ook Zakaria Bakkali. Wanneer de aanvaller eventueel weer fit is om mee te spelen is afwachten. Wellicht zal dat pas na de winterstop zijn. 
>> Lees verder

Kompany alweer op trainingsveld (11-12-2019)
De kans is reëel dat Vincent Kompany zondag inzetbaar is tijdens de wedstrijd tussen Anderlecht en Standard. De verdediger, die een week geleden weer de hamstrings voelde opspelen, stond vandaag weer op het oefenveld. Hij werkte de opwarming af en trapte enkele ballen.
>> Lees verder

Croky Cup: Voorrangsperiode abonnees verlengd (11-12-2019)
Normaal liep de voorrangsperiode voor de abonnees die een ticket wilden bemachtigen voor de bekerwedstrijd tegen Club Brugge, morgen af. De belangstelling is echter groot en daarom wordt de periode verlengd tot vrijdag 13 december. Een datum van de vrije verkoop wordt later meegedeeld.
>> Lees verder

Verschaeren genomineerd voor 'Belofte van het Jaar' (11-12-2019)
De drie genomineerden voor Sportman en Sportvrouw van het Jaar zijn bekendgemaakt, net als de drie kanshebbers voor de nevenprijzen. In de categorie Belofte van het Jaar is Anderlecht-speler Yari Verschaeren één van de drie genomineerden.
>> Lees verder

Chadli fit voor Sclessin? (11-12-2019)
Nacer Chadli sukkelt met de enkel en moest de voorbije wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. Maar volgens Le Soir is er goed nieuws op komst voor RSC Anderlecht. Zijn herstel verloopt voorspoedig en de Rode Duivel zal wellicht inzetbaar zijn voor de kraker van zondag op en tegen Standard. 
>> Lees verder

Cup: Van Driessche fluit kwartfinale (11-12-2019)
Bram Van Driessche neemt de spelleiding op zich tijdens de kwartfinale van RSC Anderlecht tegen Club Brugge in het kader van de Beker van België. Yves De Neve en Pieter Becquet staan hem bij langs de zijlijn. Jasper Vergoote is vierde official. 
>> Lees verder

Trebel zegt 'ja' tegen Al Shabab (11-12-2019)
Vorige zomer zag Adrien Trebel een transfer naar Al Shabab niet zitten en bedankte voor het aanbod. Enkele maanden later is de Fransman bijgedraaid en zegt hij volmondig 'ja' tegen een transfer. Hij zou zelfs al een persoonlijk akkoord hebben met de Saudische club. 
>> Lees verder

Croky Cup: VAR maakt zijn intrede (11-12-2019)
Volgende week staan de kwartfinales van de Croky Cup op het programma met enkele mooie affiches waaronder RSC Anderlecht - Club Brugge. Er zijn nog  De vorige rondes van de Beker van België werden afgewerkt zonder VAR. Vanaf de kwartfinales is die wel aanwezig. 
>> Lees verder

Verjaardag De Jong Max (11-12-2019)
Vandaag verjaart De Jong Max! Wij wensen hem van harte een gelukkige 51e verjaardag!
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.