Ook geen Chadli tegen Charleroi

8-12-2019 8:21:8 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht hoopt te knabbelen aan zijn achterstand op de ploegen uit de top zes door in eigen huis de maat te nemen van Charleroi. Dat zal sowieso geen gemakkelijke opgave zijn en ondertussen blijft blessureleed ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Voorbeschouwing: Anderlecht - Charleroi (08-12-2019)
Vanavond om 18 uur neemt Anderlecht het thuis op tegen Charleroi. Paars-wit kan niet rekenen op de geblesseerden Chadli, Kompany en Sandler. Verder is het vooral uitkijken of coach Frank Vercauteren vasthoudt aan zijn snelle flankspelers.
>> Lees verder

Jongste ploeg ooit tegen Charleroi (09-12-2019)
Zes keer een scoreloos gelijkspel in 18 wedstrijden is een primeur. Maar wij onthouden liever een andere primeur: RSC Anderlecht kwam met het jongste elftal ooit aan de aftrap. Mario Kana was de jongste, vier maand geleden pas 17 jaar geworden. Kemar Roofe en Hendrik Van Crombrugge te oudsten met hun 26 jaar.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.