Jan Mulder: "Mbokani zeker, niemand kent waarde van onbekende spits 'Roofe'

13-8-2019 11:11:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het is inmiddels duidelijk welk soort voetbal Vincent Kompany voor ogen heeft bij RSC Anderlecht en indien alles goed wordt uitgevoerd, is dat een lust voor het oog. Alleen levert het momenteel nog niet ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Roofe tekent mogelijk vandaag (05-08-2019)
Kemar Roofe legt vandaag zijn medische tests af bij RSC Anderlecht. Hij krijgt er een contract voor meerdere jaren en kost ongeveer zes miljoen euro. Nadeel is dat de spits nog niet meteen inzetbaar zal zijn door een enkelblessure.
>> Lees verder

Roofe tekent voor drie jaar (05-08-2019)
Volgens Het Laatste Nieuws is de kogel door de kerk en heeft Kemar Roofe een contract van drie jaar getekend. Anderlecht betaalt 7 miljoen euro aan Leeds United, waar Kemar de laatste twee seizoenen topschutter was.
>> Lees verder

Officieel: Roofe is een speler van RSC Anderlecht (06-08-2019)
Het ging al een tijdje in de lucht, maar de officiële bevestiging van RSC Anderlecht liet op zich wachten. Tot nu: Kemar Roofe is een speler van paars-wit. Hij tekende vandaag een contract van drie seizoenen. 
>> Lees verder

Roofe: "Als Kompany belt dan kom je" (07-08-2019)
Kemar Roofe bevestigde nog eens op zijn officiële persvoorstelling dat hij geblesseerd is en nog enkele weken out zal zijn. Al benadrukte hij dat het 'niets ernstig' was. Over zijn keuze voor RSC Anderlecht was hij duidelijk: "Als Kompany je belt, dan denk je niet na en kom je"; 
>> Lees verder

Video: de eerste passen van Roofe in Anderlecht (06-08-2019)
Kemar Roofe, de nieuwe spits van Anderlecht, postte op zijn Instagram-pagina een mooi filmpje over zijn eerste momenten op Anderlecht. Je ziet hem kennismaken met allerlei medewerkers, zijn shirt passen en zijn dochterje wegwijs maken in Neerpede. "Verrukt om getekend te hebben bij Anderlecht", schrijft hij erbij.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.