Chadli: "Heel blij om hier te zijn en hoop jullie snel te zien"

11-8-2019 22:53:11 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

In de beelden die Paars-wit lanceerde via de officiële clubkanalen zien we hoe de 56-voudige Rode Duivel ontvangen wordt door Michael Verschueren, Vincent Kompany en nieuwe spits Kemar Roofe. Na zijn ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Chadli op weg naar Anderlecht (10-08-2019)
Op Twitter verschenen deze middag al enkele geruchten dat Nacer Chadli in Brussel gespot zou zijn met het oog op een eventuele transfer naar Anderlecht. La Dernière Heure meldt deze avond dat de transfer in een afrondende fase zit. Morgen legt Chadli medische testen af.
>> Lees verder

Chadli legt vandaag medische testen af (11-08-2019)
Volgens RTBF ondergaat Nacer Chadli vandaag zijn medische testen. Indien hij hiervoor slaagt, komt de 30-jarige flankaanvaller anex flankverdediger voor een jaar over van AS Monaco. Het zou gaan om een huurcontract zonder aankoopoptie.
>> Lees verder

Officieel: Anderlecht strikt Nacer Chadli (11-08-2019)
Nacer Chadli komt voor één seizoen op huurbasis over van AS Monaco. Of er ook een aankoopoptie bedongen werd bij de transfer is voorlopig nog niet geweten. Chadli is na Vincent Kompany, Michel Vlap, Samir Nasri, Philippe Sandler, Hendrik Van Crombrugge & Kemar Roofe reeds de zevende aanwinst in deze mercato. 
>> Lees verder

Anderlecht betaalt volledige loon Chadli (12-08-2019)
Anderlecht hoeft aan Monaco geen huursom te betalen voor Nacer Chadli, wel neemt het diens volledige salaris over. Dat weet Het Laatste Nieuws. Het loon van de Rode Duivel is niet min: tussen de 215.000 en 230.000 euro per maand.
>> Lees verder

Officiële persvoorstelling Chadli (13-08-2019)
Vandaag om 14 uur stelt RSC Anderlecht zijn nieuwste aanwinst officieel voor aan de pers. Nacer Chadli zal er de vragen beantwoorden van de aanwezige journalisten. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.