Peter Vandenbempt: "Kompany is een ongelofelijke grote persoonlijkheid"

26-6-2019 9:13:26 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De kop is eraf voor Vincent Kompany: de speler-manager van Anderlecht heeft zijn eerste gesprek met de Belgische pers achter de rug. Peter Vandenbempt zat in Neerpede op de eerste rij. Op deze bloedhete ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Kompany maakt statement met nieuwe Facebook-cover (25-06-2019)
Vincent Kompany heeft vanmorgen de foto's van zijn officiële Facebook-account aangepast. Op zijn profielfoto is hij voortaan te zien in Anderlecht-outfit. De coverfoto van zijn pagina is er één van de Anderlecht-supporters toen die in april een duidelijke boodschap richting bestuur stuurden.
>> Lees verder

Van Holsbeeck urenlang ondervraagd in zaak Propere Handen (26-06-2019)
Het was de laatste weken wat stil in de zaak Propere Handen maar dat wil niet zeggen dat de speurders stilzitten, integendeel. Momenteel verwerken ze de verklaringen van spijtoptant Dejan Veljkovic. In kader van die verklaringen werd gisteren ex-manager Herman Van Holsbeeck ondervraagd, hij zou zich persoonlijk verrijkt hebben bij een transfer.
>> Lees verder

Ook pers is onder de indruk van Kompany (26-06-2019)
De tent op de synthetische velden te Neerpede zat vol met persmensen gisteren. Nederlande, Franse en zelfs Engelse. En op één voor één maakte Vincent Kompany indruk. "Hij stond daar met zoveel flair, met zoveel présence", aldus Peter Vandenbempt, sportjournalist van Sporza.
>> Lees verder

Gezin Kompany verhuist naar Brussel (26-06-2019)
Mocht je nog twijfelen, het is Vincent Kompany wel degelijk menens bij RSC Anderlecht en is het niet enkel een passage. Heel het gezin Kompany verhuist namelijk naar Brussel. Bij Anderlecht is men momenteel bezig met scholen te zoeken voor de kinderen.
>> Lees verder

Shirts Kompany vliegen de deur uit (27-06-2019)
En of Joma in zijn handen wreef met de komst van Vincent Kompany. Het seizoen is nog niet begonnen of er zijn al 4.000 shirts de deur uit. Uiteraard is rugnummer 4 van Kompany de meest populaire.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.