Coucke wil de helft van A-kern uit eigen jeugd

26-6-2019 8:55:26 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Vincent Kompany kwam, zag en overwon op zijn eerste persconferentie sinds zijn grote terugkeer bij RSC Anderlecht. In zijn nasleep is er echter nog heel wat ander nieuws te melden.In youth we trust: het ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Eerste werkdag van Kompany: trainen, praten, observeren (25-06-2019)
Vincent Kompany maakt gisteren zijn entree te Neerpede. Voor de ochtendtraining sprak hij de spelersgroep toe en die maakte meteen indruk. Kompany zetten zijn visie uiteen in heldere en duidelijke woorden. Zelfs de pessimisten geraakten overtuigd. 
>> Lees verder

Verschueren: "Veel transfernamen kloppen niet" (26-06-2019)
Buiten Vincent Kompany kwam er nog geen echte versterking bij RSC Anderlecht. Michaël Verschueren wou ook nog niet veel vrijgeven over zijn transferdossiers. Maar dat er offensieve versterking moet komen is duidelijk.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.