Verschueren: "Nog nooit iemand ontmoet die zo gepassioneerd is door voetbal"

25-6-2019 16:47:25 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

"Ik ben nog nooit iemand ontmoet die zo gepassioneerd is door voetbal dan Vincent. En ik denk dat hij de nieuwe vorm van training heeft geleerd van Guardiola", aldus Verschueren. "Maar Vincent heeft ook ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Kompany ging jonge Duivels bekijken (24-06-2019)
Vandaag start de eerste werkdag van Vincent Kompany, op het veld zal hij wellicht nog niet te zien zijn, er staan eerst nog medische en fysieke tests op het programma. Het voorbije weekend ging Kompany nog te jonge Duivels bekijken in en tegen Italië.
>> Lees verder

"Een beetje respect voor Anderlecht hé" (26-06-2019)
Gisteren was het zover, de officiële persvoorstelling van Vincent Kompany. En net zoals hij dat bij andere al deed, maakte hij ook indruk bij de pers. In alles straalde zijn liefde en passie voor "zijn" club uit: RSC Anderlecht.
>> Lees verder

Ook pers is onder de indruk van Kompany (26-06-2019)
De tent op de synthetische velden te Neerpede zat vol met persmensen gisteren. Nederlande, Franse en zelfs Engelse. En op één voor één maakte Vincent Kompany indruk. "Hij stond daar met zoveel flair, met zoveel présence", aldus Peter Vandenbempt, sportjournalist van Sporza.
>> Lees verder

Gezin Kompany verhuist naar Brussel (26-06-2019)
Mocht je nog twijfelen, het is Vincent Kompany wel degelijk menens bij RSC Anderlecht en is het niet enkel een passage. Heel het gezin Kompany verhuist namelijk naar Brussel. Bij Anderlecht is men momenteel bezig met scholen te zoeken voor de kinderen.
>> Lees verder

Shirts Kompany vliegen de deur uit (27-06-2019)
En of Joma in zijn handen wreef met de komst van Vincent Kompany. Het seizoen is nog niet begonnen of er zijn al 4.000 shirts de deur uit. Uiteraard is rugnummer 4 van Kompany de meest populaire.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.