Anderlecht verkoopt meer abonnementen dan vorig jaar

24-6-2019 10:2:24 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht kende een absoluut horrorseizoen en greep voor het eerst in 56 jaar naast Europees voetbal. De laatste maanden waren er zeer veel lege plaatsen in het stadion, en veel abonnees kwamen zelfs ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Belfius partner van Jeugdacademie RSC Anderlecht (25-06-2019)
RSC Anderlecht wil blijven inzetten op de jeugd, dat bevestigde Marc Coucke nog eens op de persconferentie deze namiddag. Het wil daarvoor het budget van de jeugdacademie verhogen met 20 procent, om dat te bewerkstelligen gaat de club in zee met Belfius. 
>> Lees verder

Burgemeester Putten geeft geen toestemming voor Ajax-Anderlecht (25-06-2019)
RSC Anderlecht had een oefenduel gepland tegen het Nederlandse Ajax op 6 juli, maar dat ging niet door door de start van de Tour de France. Er werd dan maar uitgeweken naar Nederland, naar Putten meerbepaald, maar ook daar geeft de burgemeester geen toestemming voor het oefenduel. 
>> Lees verder

Kompany maakt statement met nieuwe Facebook-cover (25-06-2019)
Vincent Kompany heeft vanmorgen de foto's van zijn officiële Facebook-account aangepast. Op zijn profielfoto is hij voortaan te zien in Anderlecht-outfit. De coverfoto van zijn pagina is er één van de Anderlecht-supporters toen die in april een duidelijke boodschap richting bestuur stuurden.
>> Lees verder

Eerste werkdag van Kompany: trainen, praten, observeren (25-06-2019)
Vincent Kompany maakt gisteren zijn entree te Neerpede. Voor de ochtendtraining sprak hij de spelersgroep toe en die maakte meteen indruk. Kompany zetten zijn visie uiteen in heldere en duidelijke woorden. Zelfs de pessimisten geraakten overtuigd. 
>> Lees verder

“Een opportunitiet moet je grijpen zei Vincent” (25-06-2019)
Karim Belhocine is bij Charleroi officieel voorgesteld als de nieuwe hoofdtrainer. Voor hij “ja” zei tegen de Carolo’s ging hij ten rade bij Vincent Kompany en die zei hem dat hij elke kans moest grijpen. 
>> Lees verder

Vijf miljoen plus bonussen voor Vlap (25-06-2019)
De onderhandelingen zijn nog steeds in volle gang. Frank Arnesen en Michaël Verschueren hebben een bod neergelegd bij Heerenveen van vijf miljoen plus bonussen voor Michael Vlap. De Nederlandse club wil nog steeds acht miljoen cash innen. 
>> Lees verder

Invalbeurt Adzic in laatste EK-match (24-06-2019)
Net als zijn ploegmaats bij Anderlecht sluit Luka Adzic het EK voor U21 af met drie nederlagen. Zijn Servië verloor zijn laatste wedstrijd met 2-0. Adzic mocht op het uur invallen. De eindstand stond toen al op het bord. Het waren zijn eeste, en dus ook enige, speelminuten op dit EK.
>> Lees verder

"Yari is de toekomst van het Belgische voetbal" (24-06-2019)
Yari Verschaeren mocht als 17-jarige mee met de nationale beloften naar het EK in Italië. Het lukte de jonge Duivels niet om naar de volgende ronde door te stoten maar dat belette Verschaeren niet om indruk te maken op bondscoach Johan Walem die meteen aangaf ook voor de verdere wedstrijden van de nationale beloften op Verschaeren te rekenen. 
>> Lees verder

Janssen opnieuw op de radar (24-06-2019)
RSC Anderlecht zou zich opnieuw verdiept hebben in het dossier van Vincent Janssen, momenteel onder contract bij Tottenham. De Nederlandse international kon daar echter niet echt doorbreken en Anderlecht zou wel eens kunnen de ideale tussenstap zijn om zichzelf weer in de kijker te spelen. 
>> Lees verder

Voorstelling nieuwe kalender misschien uitgesteld? (24-06-2019)
De Jupîler Pro League-kalender voor het nieuwe seizoen werd normaal bekend gemaakt op 1 juli, dat is al enkele weken dan normaal. Dat heeft alles te maken met de matchfixing zaak tegen KV Mechelen die momenteel loopt. De kans bestaat zelfs dat de bekendmaking van de kalender naar een latere datum wordt opgeschoven. 
>> Lees verder

Verzekering teruggekeerde huurlingen nog niet in orde (24-06-2019)
De meeste verhuurde spelers die teruggekeerd zijn naar RSC Anderlecht hebben nog niet kunnen trainen of meespelen. Dat heeft te maken met de verzekering die nog niet in orde is en nog loopt tot 30 juni bij hun huurclub. Dat is ondermeer het geval voor Davy Roef, Isaac Kiese Thelin, Kenny Saief en Alexandre Chipciu.
>> Lees verder

Verschaeren: "Was een fantastisch avontuur" (24-06-2019)
Johan Walem beloonde Yari Verschaeren voor zijn puik seizoen met een basisplaats bij de Belgische beloften. Verschaeren bedankte met een pareltje van een doelpunt tegen Italië, al was die niet voldoende voor de winst. Voor Verschaeren zelf is zijn korte aanwezigheid op een EK "een fantastisch avontuur".
>> Lees verder

Uitleenbeurt Trebel geen optie (24-06-2019)
Adrien Trebel heeft er meer dan degelijke helft opzitten tegen RWDM. Toch heeft RSC Anderlecht nog steeds de bedoeling om de Fransman te verkopen. Nantes toont interesse maar wil enkel huren, maar daar kan volgens Michael Verschueren geen sprake van zijn. 
>> Lees verder

Kompany ging jonge Duivels bekijken (24-06-2019)
Vandaag start de eerste werkdag van Vincent Kompany, op het veld zal hij wellicht nog niet te zien zijn, er staan eerst nog medische en fysieke tests op het programma. Het voorbije weekend ging Kompany nog te jonge Duivels bekijken in en tegen Italië.
>> Lees verder

Anderlecht biedt vijf miljoen, Heerenveen wil er acht (24-06-2019)
Michaël Vlap was het voorbije weekend op de eerste training van Heerenveen. Voor een overgang naar RSC Anderlecht is momenteel het water tussen beide clubs nog te diep, RSC Anderlecht heeft ondertussen al vijf miljoen euro geboden, Heerenveen wil er acht. 
>> Lees verder

Verjaardag Isaac Kiese-Thelin (24-06-2019)
Vandaag verjaart Isaac Kiese-Thelin! Wij wensen hem van harte een gelukkige 27e verjaardag!
>> Lees verder

"Er komen spelers van heel degelijk niveau" (22-06-2019)
Na afloop van de oefenwedstrijd tegen RWDM sprak Michael Verschueren met VTM. De Anderlecht-manager gaf aan dat de jongeren die vandaag speelden nog wat tijd nodig hebben en hij beloofde toptransfers voor de komende weken.
>> Lees verder

Belgische nederlaag ondanks heerlijk doelpunt Verschaeren (video) (22-06-2019)
De Belgische U21 sluiten het EK af met een 1-3-nederlaag tegen Italië. Invaller Yari Verschaeren scoorde het Belgische doelpunt met een mooie krulbal in de rechterbovenhoek. 
>> Lees verder

Dan toch oefenduel tegen Ajax (22-06-2019)
Anderlecht zal op zaterdag 6 juli dan toch een oefenwedstrijd spelen tegen Ajax. Het duel zal plaatsvinden in het Nederlandse Putten. Eerder gaf de burgemeester van Anderlecht geen toelating voor het duel. Door de start van de Tour in Brussel zijn alle ordediensten daar nodig.
>> Lees verder

Jong Anderlecht wint eerste oefenpot (22-06-2019)
Anderlecht heeft zijn eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding gewonnen. Het versloeg RWDM met 0-1, een doelpunt na 7 minuten van Pieter Gerkens. Anderlecht speelde voor en na de rust met twee verschillende elftallen. Een dozijn jeugdspelers kreeg hun kans.
>> Lees verder

'Vlap is morgen een speler van Anderlecht' (22-06-2019)
Is er eindelijk schot gekomen in de transfer van Michel Vlap naar Anderlecht? De Duitse website Fußballtransfers weet dat de aanvallende middenvelder op het punt staat om naar Anderlecht te verhuizen. Volgens de website kan hij morgen al worden voorgesteld.
>> Lees verder

'Anderlecht doet bod op Iraanse linksachter' (22-06-2019)
Volgens verschillende media heeft Anderlecht Milad Mohammadi een contract heeft aangeboden. Mohammadi is een 25-jarige linksachter uit Iran die de voorbije drie jaar een basiskracht was bij het Russische Akhmat Grozny. Daar is hij nu einde contract
>> Lees verder

Geen oefenduel en geen contract voor Sam (22-06-2019)
De Duitser Sidney Sam, die de voorbije dagen meetrainde, speelt vanavond niet mee in het oefenduel tegen RWDM. Voetbalprimeur vernam trouwens dat de aanvallende middenvelder ook geen contract krijgt bij paars-wit.
>> Lees verder

Kompany wilde Belhocine bij zich houden (22-06-2019)
Vincent Kompany had graag gehad dat Karim Belhocine bij Anderlecht was gebleven. Het beviel Kompany dat Belhocine dichtbij de spelers stond. De Algerijnse Fransman verkoos het hoofdtrainerschap boven het assistentschap en trok daarom naar Charleroi.
>> Lees verder

Barcelona volgt Bornauw (22-06-2019)
Topclubs houden hun ogen overal open en spotten ieder jong talent. Zo ook FC Barcelona. De Spaanse grootmacht is niet ontgaan dat Sebastiaan Bornauw een sterk debuutseizoen kende en ze houden zijn prestaties in het oog. 
>> Lees verder

Musona en Bolasie starten slecht op Africa Cup (22-06-2019)
Knowledge Musona en Yannick Bolasie zijn met Zimbabwe en Congo allebei met een nederlaag begonnen aan de Africa Cup. Musona verloor met 1-0 van Egypte, Bolasie met 2-0 tegen Oeganda.
>> Lees verder

Kompany wil Dhauholou houden (22-06-2019)
Als het van Vincent Kompany afhangt, maar Olivier Ciryack Dhauholou komend seizoen deel uit van de A-kern van Anderlecht. Hoewel hij fysiek erg fragiel is, gelooft Kompany in de jonge spits uit Ivoorkust. Wanneer hij verlost is van zijn fysieke ongemakken, kan hij zijn kans krijgen.
>> Lees verder

Dailly speelt tegen het RWDM van zijn papa (22-06-2019)
Door het grote aantal afwezigen krijgen straks enkele jeugdspelers hun kans in het oefenduel tegen RWDM. Een van hen is Niklo Dailly. Het wordt speciaal voor hem: zijn vader Thierry is voorzitter van RWDM.
>> Lees verder

Verjaardag Silvère Ganvoula (22-06-2019)
Vandaag verjaart Silvère Ganvoula ! Wij wensen hem van harte een gelukkige 23e verjaardag!
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.