Kompany: "Ik wil die Beker absoluut winnen"

23-6-2019 21:1:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Als speler/trainer heeft Vincent Kompany eerst en vooral het doel om het tij te doen keren bij Anderlecht. Kompany hoopt dat dit gepaard met eremetaal. Zo is het veroveren van de de Beker van Belgie een ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Kompany wilde Belhocine bij zich houden (22-06-2019)
Vincent Kompany had graag gehad dat Karim Belhocine bij Anderlecht was gebleven. Het beviel Kompany dat Belhocine dichtbij de spelers stond. De Algerijnse Fransman verkoos het hoofdtrainerschap boven het assistentschap en trok daarom naar Charleroi.
>> Lees verder

Kompany ging jonge Duivels bekijken (24-06-2019)
Vandaag start de eerste werkdag van Vincent Kompany, op het veld zal hij wellicht nog niet te zien zijn, er staan eerst nog medische en fysieke tests op het programma. Het voorbije weekend ging Kompany nog te jonge Duivels bekijken in en tegen Italië.
>> Lees verder

Eerste werkdag van Kompany: trainen, praten, observeren (25-06-2019)
Vincent Kompany maakt gisteren zijn entree te Neerpede. Voor de ochtendtraining sprak hij de spelersgroep toe en die maakte meteen indruk. Kompany zetten zijn visie uiteen in heldere en duidelijke woorden. Zelfs de pessimisten geraakten overtuigd. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.