riemer brian

Geen Riemer op de bank tegen Antwerp

MAANDAG, 20 MEI 2024, 21:23

WEDSTRIJDEN Brian Riemer pakte tegen Club Brugge zijn derde gele kaart van de play-offs en is daardoor geschorst voor de partij tegen Antwerp. De coach moet dus in de tribune plaatsnemen. Roel Clement zal in zijn plaats de honneurs als hoofdcoach waarnemen.
Lees verder »


Analisten hard voor Riemer

Analisten hard voor Riemer

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Zowel Marc Degryse and Philippe Albert zijn hard voor Anderlechtcoach Brian Riemer. "Vorige jaar elfde en dit jaar een volledige mislukking in de titelmatch tegen Brugge. Dan moet het bestuur zijn conclusies durven trekken. Hij zou zijn contract tot midden 2026 beter niet uitdoen", zei Albert in Sudpresse. Lees verder »


Matte Smets op radar van Anderlecht

Matte Smets op radar van Anderlecht

Populair ① Het transferseizoen voor het komende seizoen begint langzaam op gang te komen. De grote clubs hengelen naar de diensten van de talentvolle Matte Smets (20 jaar) van Sint-Truiden. De Belgische centrale verdediger lijkt ook de interesse van Anderlecht te hebben gewekt. Sporting moet namelijk op zoek naar defensieve versterking met het nakende vertrek van Zeno Debast. Lees verder »


Schmeichel: "Ik wil kampioen worden met RSCA"

Schmeichel: Ik wil kampioen worden met RSCA

Populair ② Kasper Schmeichel voelt geen extra druk ondanks de kans om dit weekend kampioen te worden. Hij benadrukt het belang van de focus te houden. "Het team is vastbesloten om elke wedstrijd te winnen" en de doelman hoopt dan ook op een goede prestatie tegen Brugge. "De steun van de supporters zal cruciaal zijn in de komende wedstrijd", klinkt het. Lees verder »


Hazard: "Ik pikkel het veld op bij een titel"

Hazard: Ik pikkel het veld op bij een titel

Populair ③ Thorgan Hazard, momenteel buiten strijd vanwege een knieblessure, weet dat zijn revalidatie lang zal duren en wil zijn terugkeer niet overhaasten om een terugval te voorkomen. Hij is net begonnen met zijn herstel en kan momenteel alleen kleine oefeningen doen: "Maar volgens de artsen zal ik 100% herstellen." Hazard zal echter wel aanwezig zijn bij de belangrijke wedstrijd tegen Brugge: "Bij een titel loop ik het veld op, krukken of niet. Het wordt misschien de belangrijkste prijs uit mijn carrière." Lees verder »


Nog meer blessurezorgen voor Club?

Nog meer blessurezorgen voor Club?

Populair ④ Om controle te houden over hun lot, moeten de Bruggelingen komen winnen in het Lotto Park. Een lastige opdracht, en die zullen ze moeten aanpakken zonder Meijer en Thiago. Maar in een interview gaf coach Nicky Hayen aan dat er nog meer vraagtekens zijn. En zo heeft, net als Anderlecht, ook Club last van een pak blessureleed in de laatste rechte lijn. Lees verder »


Webpoll

Waar eindigt Anderlecht na afloop van de play-offs?







 

RSCA - Club Brugge

  • 1. Gattoni, Federico
    65,26%
  • 2. Schmeichel, Kasper
    57,54%
  • 3. N'Diaye, Moussa
    52,28%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 12

1.  Mauve
6 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  kingmich
6 Ptn.  ✪✪✪✪✪
3.  dg
4 Ptn.  ✪✪✪✪
4.  scoorforrestscoor
3 Ptn.  ✪✪✪
5.  vanheckebrent
3 Ptn.  ✪✪✪
6.  Gaudus
3 Ptn.  ✪✪✪
7.  1siebel
3 Ptn.  ✪✪✪
8.  PHDELSA
3 Ptn.  ✪✪✪
9.  Kevin L.
3 Ptn.  ✪✪✪
10.  EDDY1950
3 Ptn.  ✪✪✪
11.  existenz
3 Ptn.  ✪✪✪
12.  Faraday
3 Ptn.  ✪✪✪

Prono »

  • stars
  • quiz
  • flickr


  • Doneren & webteam

    Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

     Paypal

    Bet sites Nederland op weddenbonus.com


    Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/