matchday union

Selectie: Verschaeren, Dreyer en Schmeichel present

ZATERDAG, 4 MEI 2024, 19:41

WEDSTRIJDEN Of ze morgen daadwerkelijk alle drie aan de aftrap zullen staan, valt nog af te wachten, maar Anderlecht kan weer rekenen op Dreyer, Schmeichel en Verschaeren voor de cruciale wedstrijd op Union. Delaney en Amuzu moeten uitkijken voor een derde gele kaart en een daarbijhorende schorsing. De competitie zit nu echt in de eindfase dus elk puntenverlies van de drie clubs bovenaan kan grote gevolgen hebben. Kan Anderlecht eindelijk eens iets laten zien op verplaatsing in de play-offs?
Lees verder »

RSCA Women kloppen OHL op een diefje

RSCA Women kloppen OHL op een diefje

DAMES OH Leuven lijkt in korte tijd alles uit handen te geven. Na het verlies in de bekerfinale tegen Club Brugge, heeft Anderlecht vandaag met 0-1 gewonnen in Leuven. Marie Minnaert besliste de wedstrijd in het laatste moment. Anderlecht staat nu 3 punten voor op OHL met nog 3 speeldagen te gaan. Lees verder »


Dave Cosgrove al weg bij Anderlecht

Dave Cosgrove al weg bij Anderlecht

ANDERE Dave Cosgrove, die recent werd aangesteld als de nieuwe Performance Director bij Anderlecht, heeft de club al verlaten volgens Het Laatste Nieuws. Officieel heet het dat hij om privéredenen naar de Verenigde Staten trekt, maar de kans op zijn terugkeer is vrijwel onbestaande aangezien men bij de club niet tevreden was over zijn manier van werken. De timing van zijn komst was bovendien erg vreemd en ongelukkig, namelijk vol in de titelstrijd. Lees verder »


Dreyer lijkt fit voor zondag

Dreyer lijkt fit voor zondag

Populair ① Anders Dreyer is vandaag jarig en verscheen op het veld bij de training. Het lijkt er in elk geval op dat de blessure van de Deen gunstig evolueert, maar ook voldoende om zondag opnieuw aan te treden in de cruciale wedstrijd op Union? Verder moeten Francis Amuzu en Thomas Delaney uitkijken voor een derde gele kaart die een speeldag schorsing zou opleveren. Lees verder »


Pro League wil transfers jonge spelers belemmeren

Pro League wil transfers jonge spelers belemmeren

Populair ② De Pro League wil het aantal (lucratieve) transfers van jonge voetballers beperken en heeft een actieplan opgesteld dat deze herfst tot een reeks maatregelen zal leiden. Dinsdag werd de transfer van de 13-jarige Ilyes Bennane naar Anderlecht afgerond, wat al zijn vierde club is in zijn jonge carrière na eerder gespeeld te hebben voor Eupen, Standard en Racing Genk. Lees verder »



Ook Schmeichel is terug beschikbaar

Ook Schmeichel is terug beschikbaar

Populair ④ Paars-wit bereidt zich voor op een belangrijke wedstrijd tegen Union dit weekend. Volgens de pers zijn zowel Anders Dreyer als Kasper Schmeichel klaar om aan de aftrap te verschijnen. Yari Verschaeren kan ook nog deel uitmaken van de selectie, maar zal waarschijnlijk op de bank beginnen. Majeed Ashimeru, die momenteel in topvorm verkeert, zou mogelijk Thomas Delaney of Theo Leoni kunnen vervangen op het veld. Lees verder »


Webpoll

Waar eindigt Anderlecht na afloop van de play-offs?







 

Cercle Brugge - RSCA

  • 1. Coosemans, Colin
    77,40%
  • 2. Ashimeru, Majeed
    76,10%
  • 3. Angulo, Nilson
    64,81%

Spelersbeoordeling »

Prono Ronde 10

1.  Berckie15
5 Ptn.  ✪✪✪✪✪
2.  kingmich
4 Ptn.  ✪✪✪✪
3.  1COOLFOX
4 Ptn.  ✪✪✪✪
4.  jefdef2
4 Ptn.  ✪✪✪✪
5.  vanheckebrent
3 Ptn.  ✪✪✪
6.  alsenidi
3 Ptn.  ✪✪✪
7.  capsulebleue
3 Ptn.  ✪✪✪
8.  Rik1968
3 Ptn.  ✪✪✪
9.  fabian48
3 Ptn.  ✪✪✪
10.  lecben1976
3 Ptn.  ✪✪✪
11.  existenz
2 Ptn.  ✪✪
12.  Gaudus
2 Ptn.  ✪✪

Prono »

  • cooperate
  • shirts
  • flickr


  • Doneren & webteam

    Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

     Paypal

    Bet sites Nederland op weddenbonus.com


    Hier vind je de beste bookmakers! Ontdek alle betting sites met reviews op sportweddenschappen-bonus.com/bookmakers-nederland/