Anderlecht is 2e plaats meteen kwijt aan AA Gent

1-4-2018 20:12:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

AA Gent is Play-off I begonnen met een belangrijke zege. Gent klopte een teleurstellend Anderlecht met 0-2. Club Brugge kan morgen 9 punten uitlopen op de nieuwe nummer twee, AA Gent.Anderlecht en Gent ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Vuurdoop voor Saelemaekers ? (31-03-2018)
De kans is groot dat Alexis Saelemaekers zijn debuut maakt tegen AA Gent. De 18-jarige rechtsback maakte al eens enkele minuten op STVV, waar hij mocht invallen. Maar door de blessure van Dennis Appiah is de kans groot dat hij morgen aan de aftrap komt. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Gent (01-04-2018)
Anderlecht begint vanavond aan Play-Off I. Paars-wit ontvangt om 18u AA Gent. Anderlecht mist naast de langdurig geblesseerden ook de geschorste Adrien Trebel. Alexis Saelemaekers begint wellicht op de rechtsachter. 
>> Lees verder

Coucke: "Veelbelovende Saelemaekers" (01-04-2018)
Naar goede Oostendse gewoonte gaf Marc Coucke ook in zijn eerste wedstrijd als officiële voorzitter van Anderlecht zijn ongezouten mening via Twitter. "De zege van Gent is verdiend, proficiat", zo schrijft hij onder meer.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.