Anderlecht blijft ook op Stayen in hetzelfde bedje doodziek

16-2-2018 23:0:16 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De kopzorgen van Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck zijn nog een pak groter. Na een nieuwe nederlaag tegen STVV blijft paars-wit achter met een ontluisterende 3 op 15. De verjaardagstaart van Vanhaezebrouck ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht met zes jongeren naar Sint-Truiden (15-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck moet diep in het arsenaal van de beloften tasten om een voltallige selectie samen te stellen voor de partij van morgen tegen STVV. "Ik heb de selectie bij mij en de nummers 38, 40, 45, 47, 48 en 56 zitter daarin. Dat zijn zes jongeren. Dit zegt veel over hoe de situatie momenteel is."
>> Lees verder

Voorbeschouwing: STVV - Anderlecht (16-02-2018)
Kan Anderlecht na vier duels zonder zege opnieuw aanknopen met een overwinning? En welke invloed hebben het discours van Hein Vanhaezebrouck en de zaak-Deschacht gehad op de spelersgroep? Vanavond op Stayen komen we het te weten.
>> Lees verder

"Belachelijke opmerking" (17-02-2018)
Voor de aanvang van de wedstrijd op Stayen kreeg Hein Vanhaezebrouck de vraag of hij geen risico had genomen met Olivier Deschacht naar de B-kern te sturen nu het sportief niet draait. "Wat voor belachelijke opmerking is dat zeg", reageerde de coach geprikkeld. 
>> Lees verder

Extra dagje verlof na nederlaag tegen STVV (19-02-2018)
Na een periode van slaan, is Hein Vanhaezebrouck nu aan het zalven. Na de nederlaag tegen STVV klonken er geen harde woorden aan het adres van zijn spelers. Bovendien schrapte hij de uitlooptraining van zaterdagochtend en gunde hij zijn jongens een extra dagje verlof.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.