Okaka kan het nog!

Watford-Everton is een wedstrijd geworden met twee ex-Anderlecht-spitsen in de hoofdrol. 


Lukaku opende score voor Everton, Okaka scoorde op een schitterde wijze het eerste en derde doelpunt voor Watford. Watford won zo met 3-2 van Everton. Lukaku scoorde de twee doelpunten voor Everton.

okaka lukaka

Jan Mulder: "Waar is dat lawaai in het Astridpark"

Het is te stil in het Constant Vanden Stockstadion. Althans volgens analist Jan Mulder. Het voormalig Anderlecht-icoon hunkert in zijn column in Het Laatste Nieuws naar de sfeer van vroeger. Toen de fans luidkeels hun ploeg naar de overwinning riep. "In 1966 zwiepte het staande volk achter de doelen van links naar rechts en van boven naar beneden, als riet in een orkaan. De reuzenmassa kopjes met eenvoudige petten op verstijfden de tegenstander. Kijk en luister nú eens. Geen wonder dat Anderlecht de weg niet vindt. Hoe kun je nou op één trommeltje presteren? Wij kunnen de lieve liedjes en brave 'We-Are-Anderlecht-slogans' niet meer verdragen. En gooi de stokjes weg. Wij willen geluidsbarrières uit kelen, rechttoe rechtaan, en geen andere instrumentjes. Celtic, Sunderland, Sevilla, Sankt Pauli. Dát is voetbal."" 't Leeft niet, en van de weeromstuit houdt Tielemans de mond. Het is stil in de zaak, terwijl topvoetbal een rauwe bezigheid is, amusement met klauwen, hanengevecht met oorverdovend geluid in de ring. Waar is dat lawaai?'


VoetbalNieuws

mulder weiler

Bruno: "Als je ziet dat ik zelfs hier moet knokken voor mijn plaats"

Massimo Bruno keerde dit seizoen terug bij Anderlecht na een minder geslaagde periode bij RB Leipzig. Die ploeg is echter nog wel in het bezit van de speler.


Bruno wordt momenteel gehuurd van RB Leipzig, de koploper in de Bundesliga. Anderlecht heeft op het einde van het seizoen een aankoopoptie, maar Bruno kan nog altijd besluiten om terug te keren. "Het is te vroeg om dat te zeggen. Als ik de volgende maanden veel speel, zullen we op het einde van het seizoen alle opties bekijken", vertelt hij in Fan!.
Bruno wil een terugkeer alvast nog niet uitsluiten. "Als je ziet dat Leipzig op kop staat in de Bundesliga en ik zelfs moet knokken voor mijn plaats hier bij Anderlecht, dan moet ik realistisch zijn. Alhoewel, eigenlijk weet je zoiets nooit. Als er bij Leipzig deze zomer iemand geblesseerd was uitgevallen, was het niet ondenkbaar dat ik nu ook deel zou uitmaken van hun sprookje. Een carrière hangt van details af."


In het begin van het seizoen werd Massimo Bruno een keer hard aangepakt op training van Anderlecht door coach René Weiler. Het is niet de enige speler van Anderlecht die aangepakt werd voor alle duidelijkheid.
"Hij kan hard zijn, ja", zegt Bruno in Fan. "Hij wil zijn systeem in het elftal slijpen en dat betekent: nooit aflaten, meeverdedigen, maar ook altijd diep gaan. Ook als je de bal maar één op tien keer krijgt, moet je er staan. Maar geloof me dat was bij de Red Bull-clubs ook zo, hoor."

bruno brugge

Charly Musonda Jr. staat op lijstje van Anderlecht
Weiler gaat openlijk confrontatie aan met Hanni
Van Holsbeeck: "Enkel jongens halen die meteen meerwaarde kunnen bieden"
Boeckx geraakt fit en Deschacht terug met de A-kern
Van Holsbeeck: "Weiler zit te wachten tot Oli naar hem komt"
Anderlecht zal wellicht ook Acheampong moeten missen in topper
Vier voetballanden grijpen de macht in Champions League!
Stanciu was alternatief voor Ziyech
Tegen de wil van Weiler op winterstage
Topper tegen Cl-Brugge eindelijk uitverkocht!
Kara: "Of we favoriet zijn? De waarheid ligt op het veld."
Spajic blijft twee wedstrijden geschorst en mist de topper tegen Club Brugge
Jorn Vancamp: "Ik heb het gevoel dat ik mijn streng getrokken heb"
Vancamp viert Europees debuut bij Anderlecht
Nuytinck: "Het leek wel alsof we vergeten waren waar we moesten lopen"
Dendoncker: "We stonden verdedigend gewoon niet meer goed"
Weiler: "Als je stopt met hard werken word je gestraft"
Anderlecht laat groepswinst in extremis nog glippen
Fede Vico heeft nieuwe club gevonden
Anderlecht - St Etienne LIVE op Play Sports

Meer nieuws...