Conditietrainer Seegers naar Vitesse

Anderlecht hield deze zomer grote kuis in zijn technische staf. Niet alleen Besnik Hasi moest vertrekken, ook T2 Geert Emmerechts, videoanalist Bart Meert en conditietrainer Jurgen Seegers moesten plaatsruimen. Die laatste heeft nu wel een nieuwe club gevonden. Seegers keert terug naar Nederland, waar hij aan de slag zal gaan bij Vitesse. Hij tekende in Arnhem een contract voor twee jaar. Dat maakt Vitesse op zijn website bekend.
Seegers was drie seizoenen werkzaam bij Anderlecht. Hij werd destijds door John van den Brom meegeloodst naar Anderlecht, maar bleef ook na diens ontslag aan onder Besnik Hasi. Bij Vitesse moet Seegers de nieuwe hoofdtrainer Henk Fraser bijstaan.


VoetbalNieuws

seegers

Italiaanse promovendus wil met Anderlecht praten over Suarez

Matias Suarez lijkt met zekerheid te gaan vertrekken. De Argentijn zit momenteel nog in zijn geboorteland omdat hij kampt met buikgriep. Al beweren sommige bronnen dat hij op die manier een terugkeer naar Belgrano wil afdwingen. Maar volgens de Italiaanse transferautoriteit Gianluca Di Marzio is het Pescara dat met de voormalige Gouden Schoen aan de haal zal gaan.Er zou zelfs al sprake zijn van een persoonlijk akkoord. De Italiaanse promovendus zou volgende week aan de onderhandelingstafel schuiven met Paars-Wit. Pescara hoopt om Suarez, die zijn laatste contractjaar ingaat, voor ongeveer één miljoen euro te kunnen overnemen. 


suarez

Sevilla verhoogt bod op Dennis Praet

Dennis Praet staat opnieuw een stapje dichter bij Sevilla FC. De onderhandelingen tussen de Spaanse subtopper en RSC Anderlecht gaan eindelijk de goede richting uit. Al moet er nog steeds een kloof van twee miljoen euro worden dicht gefietst.Estadio Deportivo komt vandaag op de voorpagina met nieuws over Dennis Praet op de proppen. De middenvelder zegt dan wel dat hij een verlengd verblijf bij RSC Anderlecht niet uitsluit, maar dat lijkt vooral blufpoker. Sevilla FC is ondertussen wakker geschoten. Hebben los Palanganas schrik dat ze naast de voormalige Gouden Schoen gaan grijpen? Het nieuwe bod lijkt er alleszins meer op én komt niet toevallig nu aan in het Astridpark.
De withemden hadden aanvankelijk maar zes miljoen euro veil voor de middenvelder, maar ondertussen zou dat bod verhoogd zijn naar acht miljoen euro. Al wil Herman Van Holsbeeck nog steeds tien miljoen euro uit de brand slepen.

Voetbalkrant

praet

RSCA oefent op 9juli tegen Franse tweedeklasser
"Na slechts drie trainingen maakt Weiler indruk"
Manager Suarez: "Suarez heeft ziektebriefje tot maandag 27 juni"
Lukaku: "Juhasz heeft me erg veel bijgeleerd" #bel #belhon #euro2016
Praet: "Ik ben hier nog steeds gelukkig"
RSCA: "Mbokani komt niet naar Anderlecht"
Chinezen willen Okaka overtuigen met monstersalaris
Mbokani terug in beeld bij Anderlecht
Monaco aasde op Silvio Proto
Wilmots: "We hebben tactisch gewonnen tegen Zweden" #bel #zwebel #euro2016
Ook het gepromoveerde Pescara laat oog vallen op Suarez
Voorrangsperiode abonnees verlengd tot vrijdag
Nainggolan bevrijdt de Duivels
Anderlecht grijpt wellicht naast Cristante
Praet wil dat Anderlecht prijs laat zakken
Dembélé en Carrasco zijn fit ! #belswe #bel #euro2016
Anderlecht talent naar Avellino
Matchday! #belzwe #bel #euro2016
Daarom mocht Martinez geen trainer van RSCA worden
"Roger Vanden Stock is de ideale voorzitter om als trainer mee te werken"

Meer nieuws...