Kemar Lawrence: "Geen tijd om fouten te maken wat zitten in beslissende fase"

21-2-2020 12:39:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht deed op de wintermercato nog een fikse inspanning in een poging om zich alsnog in play-off 1 te murwen. Op vier speeldagen van het einde ziet het er echter zeer benard uit voor de Brusselaars.Een ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Concurrenten voor Play-Off 1 scoren driepunter (22-02-2020)
Racing Genk en KV Mechelen boekten dit weekend allebei een overwinning en zetten zo Anderlecht onder druk. De kloof met nummer zes Genk bedraagt nu zeven punten. Anderlecht kan er nog twaalf verdienen. Het weet dus wat de opdracht is tegen Eupen: winnen.
>> Lees verder

"Play-Off 2 geen rem op ontwikkeling jonge spelers" (22-02-2020)
Onder impuls van Marc Coucke en Vincent Kompany kiest Anderlecht resoluut voor de jeugd. Té resoluut zeggen sommigen en die verwijzen dan naar de resultaten. Directeur jeugd Jean Kindermans is het daar niet mee eens. "Dit is de enige weg naar succes op lange termijn."
>> Lees verder

"Hendrik mag overal tekenen, behalve bij Club Brugge" (22-02-2020)
Hendrik Van Crombrugge keepte in 2019 op een heel hoog niveau. De Anderlecht-doelman bekroonde zijn topjaar met een huwelijksaanzoek en zijn vriendin Tanja zei ja. In Het Nieuwsblad en La Dernière Heure spreekt zij over de carrière van manlief Hendrik.
>> Lees verder

Anderlecht leert jongeren omgaan met media (22-02-2020)
Bij het leven van een jonge profvoetballer komt heel wat kijken. Media-aandacht bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat de jonge talenten daarmee leren omgaan. Dus geeft perswoordvoerder David Steegen hen mediatraining.
>> Lees verder

Adzic scoort bij debuut (22-02-2020)
Deze avond stond in de Nederlandse Eredivisie FC Emmen - Willem II op het programma. Een duel waar 3 (ex)-Anderlecht-spelers bij betrokken waren. Bij FC Emmen spelen Michaël Heyelen en Luka Adzic(foto), bij Willem II maakt Mike Trésor Ndayishimiye dit seizoen furore.
>> Lees verder

Selectie: Verschaeren erbij, Chadli niet (22-02-2020)
Yari Verschaeren maakt na twee maanden blessureleed zijn rentree in de wedstrijdkern. Ook Dejan Joveljic en Elias Cobbaut, die de voorbije week sukkelden met blessures, zijn erbij. Nacer Chadli zit niet in de kern. Hij heeft de training van gisteren blijkbaar niet goed verteerd.
>> Lees verder

Ook nieuwe contracten voor Kana en Colassin (22-02-2020)
Vincent Kompany, Frank Vercauteren en Michael Verschueren maken momenteel een doorlichting van de kern met het oog op volgend seizoen. Huurlingen Nacer Chadli en Philippe Sandler zijn moeilijk houdbaar. Dus zet paars-wit volop in op zijn eigen jonge talenten.
>> Lees verder

Doku kon slechts één jaar verlengen (22-02-2020)
Slechts één jaar. Langer werd het contract van Jeremy Doku bij Anderlecht gisteren niet verlengd. 'Zo kort', zegt u? Inderdaad, maar Anderlecht was wettelijk niet in de mogelijkheid om Doku een langere verbintenis te laten tekenen.
>> Lees verder

"Verschaeren is mentaal nog niet helemaal bevrijd" (21-02-2020)
Yari Verschaeren staat dicht bij zijn comeback. De middenvelder werkt sinds anderhalve week alle groepstrainingen af. "Fysiek gaat het goed, maar mentaal is hij nog niet helemaal bevrijd", geeft coach Frank Vercauteren aan.
>> Lees verder

Joveljic en Cobbaut onzeker, Chadli mogelijk terug (21-02-2020)
Het is afwachten of Anderlecht zondag een beroep kan doen op Elias Cobbaut en Dejan Joveljic. Dat vertelde Frank Vercauteren daarnet op zijn persconferentie. Ook nieuwkomer Kemar Lawrence is nog niet klaar voor de dienst. Goed nieuws kwam er wel van Nacer Chadli.
>> Lees verder

Doku tekent bij tot 2022 (21-02-2020)
Jérémy Doku verlengde zijn contract bij RSC Anderlecht tot 2022. Een juiste beslissing, zegt de flankaanvaller zelf. Sportief directeur Michael Verschueren is meer dan opgetogen met de beslissing van Doku; "Een voorbeeld voor alle jonge talenten bij RSC Anderlecht."
>> Lees verder

Didillon: "Onjuiste verhalen doen pijn" (21-02-2020)
Thomas Didillon geniet opnieuw van het voetbal. Bij Racing Genk toonde hij vanaf match één zijn beste vorm. In Het Laatste Nieuws kijkt de doelman vandaag even terug op zijn situatie bij Anderlecht. "Geen idee vanwaar die onjuiste verhalen over mij komen. Ze doen wel pijn."
>> Lees verder

Luckassen: "Ik heb het hier naar mijn zin" (21-02-2020)
Derrick Luckassen is minstens out tot de play-offs. RSC Anderlecht hoopt hem de recupereren tegen de start van de play-offs. Ondanks zijn blessure wijzigt er niets aan de plannen van het bestuur om Luckassen ook volgend seizoen aan paars-wit te binden. Ook de verdediger zelf ziet dat zitten. 
>> Lees verder

Dader voetzoekers geïdentificeerd en oplossing Tribune 4 (20-02-2020)
Anderlecht heeft zojuist bekend gemaakt dat de daders die voetzoekers op het veld wierpen tijdens de wedstrijden tegen Club Brugge en KV Mechelen geïdentificeerd zijn. Paars-Wit onderneemt dan ook strafrechterlijke en burgerrechterlijke stappen tegen deze personen.
>> Lees verder

Luckassen out met scheurtje in kruisband (20-02-2020)
De blessures blijven zich opstapelen bij Anderlecht. De volgende in het rijtje is Derrick Luckassen. De verdediger kwam in de eerste helft onaangenaam in botsing met KV Mechelen-verdediger Issa Kabore.

Ondanks de blessure speelde Luckassen de wedstrijd gewoon uit. Het verdikt is echter hard, want na onderzoek werd een scheurtje in de kruisband vastgesteld, daardoor zal Luckassen zo'n zestal weken buiten strijd zijn.
>> Lees verder

Verjaardag Mohammed Dauda (20-02-2020)
Vandaag verjaart Mohammed Dauda! Wij wensen hem van harte een gelukkige 22e verjaardag!
>> Lees verder

Open training tijdens krokusvakantie (19-02-2020)
Anderlecht gooit tijdens de krokusvakantie zijn poorten open voor de supporters. Op woensdag 26 februari nodigt paars-wit hen uit op een open training in het Lotto Park. Nadien stellen zeven spelers zich beschikbaar voor een signeersessie.
>> Lees verder

Musona niet speelgerechtigd tegen Anderlecht (19-02-2020)
Knowledge Musona, die door Anderlecht wordt uitgeleend aan Eupen zal zondag alvast niet kunnen scoren. De Zimbabwaan is niet speelgerechtigd. Eupen bevestigde dit op hun officiële Twitter-account.
>> Lees verder

Supportersprotest krijgt vorm (19-02-2020)
Het ongenoegen bij de supporters uit de vakken N5 -N6 blijft groot over de sluiting van hun vakken. Ze plannen dan ook om hun ongenoegen te laten blijken tijdens de wedstrijd tegen Eupen. Zo willen ze het idee van de witte zakdoeken opnieuw van onder het stof halen. 
>> Lees verder

Coucke: "Voorzie geen problemen voor licentie" (19-02-2020)
Rond deze tijd van het jaar worden de licentiedossiers ingediend. De voorbije weken stelde de licentiecommissie zich al vragen bij de rol van Wouter Vandenhaute bij RSC Anderlecht. Mede doordat hij eigenaar is van het makelaarsbureau Let's Play. Marc Coucke voorziet echter geen problemen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.