Sporteconoom Wim Lagae: "Terugkeer Kompany is zowat het perfecte marketingverhaal"

20-5-2019 10:42:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Een wereldster komt in België voetballen. Vincent Kompany moet Anderlecht reanimeren en brengt een voor het Belgische voetbal nooit vertoonde dosis glamour, allure en business mee. ?Hij is zelf een veel ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Kompany keert terug naar Anderlecht! (19-05-2019)
Vincent Kompany keer terug naar Anderlecht om een functie op te nemen als speler-manager. Zowel de club als de speler maakten dat vandaag bekend. Kompany begon op jonge leeftijd zijn carrière (zie foto) en keert nu na 11 jaar terug. 
>> Lees verder

Kompany brengt coach mee (19-05-2019)
Met Vincent Kompany heeft Anderlecht de man beet die de komende jaren de lijnen moet moet uitzetten op het veld. Niet zozeer als speler, wel als coach. "Vincent zal de tactiek bepalen en wie er speelt", stelt Michael Verschueren.
>> Lees verder

Wie brengt Kompany mee als trainer? (20-05-2019)
Vincent Kompany komt niet alleen naar RSC Anderlecht, hij brengt een trainer mee. Een naam is er nog niet bekend al wil de club niet te lang wachten met die mede te delen. Als kandidaten worden Simon Davies en Thierry Henry genoemd. 
>> Lees verder

Fan Board opgetogen over komst Kompany (20-05-2019)
De komst van Vincent Kompany wordt op dubbel gejuich onthaald bij de supporters. De Fan Board noemt het "het beste nieuws in jaren". Vince The Prince wordt nog steeds op handen gedragen door de supporters: "Hij is Anderlecht", aldus de Fan Board. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.