Vandaag of morgen beslissing rond Dimata

21-2-2019 11:30:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Zijn knie onder het mes: ja of neen? En indien ja, wanneer? Dat is het dilemma waar Landry Dimata momenteel voor staat. Sportief directeur Michael Verschueren en clubdokter Kristof Sas hadden deze week ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Dimata wil zich laten opereren (20-02-2019)
Landry Dimata blijft maar sukkelen met een letsel aan het kraakbeen in de knie. Net als Kara Mbodji die zich eerder al liet opereren. Ook Dimata heeft nu voor zichzelf beslist om onder het mes te gaan.
>> Lees verder

Dimata 5 maanden out als hij voor operatie kiest (21-02-2019)
Manager Michael Verschueren en dokter Kristof Sas hadden deze week een gesprek met Landry Dimata om de verschillende opties voor zijn pijnlijke knie te overlopen. Kiest hij voor een operatie, dan is Dimata vijf maanden out. Toch lijkt de kans groot dat de spits onder het mes gaat.
>> Lees verder

Dimata won advies in Lyon (23-02-2019)
Er is nog steeds geen beslissing genomen over hoe het verder moet met de knie van Landry Dimata. Fred Rutten wilde gisteren geen commentaar kwijt, maar Het Laatste Nieuws weet dat de spits in Lyon vertoefde. Na Barcelona won hij nu ook daar advies in.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.