Hein Vanhaezebrouck: "Chapeau dat Adrien het nog zo lang volhield"

12-11-2018 9:49:12 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht zal het meerdere weken tot enkele maanden zonder Adrien Trebel moeten doen. De Franse aanvoerder gaat dan toch onder het mes.Trebel speelde al maanden verder, ondanks een blessure aan de buikspieren. ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Trebel dinsdag onder het mes (10-11-2018)
Adrien Trebel zal dan toch worden geopereerd aan de buikspieren. De aanvoerder kampt al een hele tijd met problemen en moest ook donderdag naar de kant worden gehaald. Mogelijk komt hij zondag alsnog aan de aftrap.
>> Lees verder

Chirurg Trebel is wereldtop (13-11-2018)
Adrien Trebel gaat vandaag onder het mes. Hij reist hiervoor naar München, naar de privépraktijk van dokter Ulrike Muschaweck. Deze dame is niet de eerste de beste: ze is absolute wereldtop wat betreft de behandeling van hernia's en pubalgie.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.