Douda wil snel speelminuten!

22-10-2018 11:33:22 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Afgelopen weekend kon Nany Dimata nog eens scoren. Terwijl de huurling van Wolfsburg tegen Cercle Brugge drie keer de netten bol zette, zat Mohammed Dauda in de tribune. De kans is groot dat Anderlecht ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Verjaardag Ognjen Vranjes (24-10-2018)
Vandaag verjaart Ognjen Vranjes! Wij wensen hem van harte een gelukkige 29e verjaardag!
>> Lees verder

UYL: Dewaele trapt Anderlecht naar tweede ronde (23-10-2018)
De U19 plaatsen zich zonet voor de volgende ronde van de UEFA Youth League. Een gelijkspel tegen het Oostenrijkse Admira Wacker was voldoende om door te stoten. Sieben Dewaele scoorde in de voorlaatste minuut het doelpunt van de kwalificatie
>> Lees verder

Opstelling UYL: de logische elf (23-10-2018)
Over een klein uur begint Anderlecht aan zijn terugwedstrijd in de eerste ronde van de UEFA Youth League. Jonas De Roeck start tegen het Oostenrijkse Admira Wacker met op één speler na dezelfde elf als in de heenwedstrijd. Rechts achteraan verdringt Mohammed Bouchouari Hotman El Kababri naar de bank.
>> Lees verder

Uitslagen Europese tegenstanders: Fenerbahçe blijft krasselen (23-10-2018)
Net als Anderlecht kenden Spartak Trnava en Dinamo Zagreb een mooi weekend met een vlotte overwinning. Fenerbahçe, overmorgen de volgende tegenstander van Anderlecht, verging het minder goed. Zij konden opnieuw niet winnen en blijven in de gevarenzone.
>> Lees verder

Selectie UYL: Admira Wacker - Anderlecht (23-10-2018)
Met achttien spelers is Anderlecht in Oostenrijk voor de terugwedstrijd in de eerste ronde van de UEFA Youth League. Om 18 uur nemen de jongens van Jonas De Roeck het op tegen Admira Wäcker. De heenwedstrijd eindigde op 0-0.
>> Lees verder

Brandwonden bemoeilijken herstel Cobbaut (23-10-2018)
We zouden hem haast vergeten, maar hoe gaat het met Elias Cobbaut? Op speeldag drie viel hij uit met een enkelblessure. De prognose: zes weken out. Intussen zijn we tien weken verder en speelt hij nog niet. Wat is er aan de hand?
>> Lees verder

U19 straks in Youth League (23-10-2018)
Vanavond om 18 uur spelen de U19 hun terugwedstrijd in de eerste ronde van de UEFA Youth League. In Oostenrijk moeten ze scoren tegen Admira Wacker om door te stoten. De heenwedstrijd in Denderleeuw eindigde immers op 0-0.
>> Lees verder

Hoop voor Dimata (23-10-2018)
De blessure die Landry Dimata zondag opliep, lijkt minder erg dan gevreesd. Wellicht gaat het slechts om een verrekking aan de hamstrings en kan hij overmorgen tegen Fenerbahçe spelen. "Het wordt nipt, maar het is niet uitgesloten", zegt zijn makelaar Didier Frenay.
>> Lees verder

Boucaut fluit aan Kehrweg (23-10-2018)
Zondag maakt RSC Anderlecht de verre verplaatsing naar Eupen. Alexandre Boucaut is aangeduid om het duel in goede banen te leiden. Laurent Conotte en Patrick Plumes zijn de lijnrechters van dienst, Lothar D'Hondt is vierde official.
>> Lees verder

Coucke te gast bij La Tribune (22-10-2018)
Marc Coucke is vanavond te gast bij La Tribune op RTBF. Coucke is er vooral als voorzitter van de Pro League en niet zozeer als voorzitter van RSC Anderlecht. Met "Operatie Propere Handen" als actueel thema. De uitzending gaat van start om 20u30 op La Deux.
>> Lees verder

Bulgaarse scheidsrechter voor Anderlecht-Fenerbahçe (22-10-2018)
Donderdag staat RSC Anderlecht voor een cruciale wedstrijd in de UEFA Europa League. Een wedstrijd die moet gewonnen worden wil paars-wit nog kans maken om Europees te overwinteren. De 32-jarige Bulgaar Georgi Kabakov is door UEFA aangeduid om de wedstrijd tegen Fenerbahçe in goede banen te leiden.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Belangrijke spelers moeten blijven pushen" (22-10-2018)
RSC Anderlecht zet heeft de interland ingezet en beëindigd met een overwinning. Na de rust kwam het al snel 4-0 op voorsprong en gaf dan door nonchalance twee tegengoals weg. En dat zijn er twee te veel volgens Hein Vanhaezebrouck die naar zijn leiders kijkt: "Die moeten blijven pushen".
>> Lees verder

Speelminuten maken of uitleenbeurt (22-10-2018)
Mohammed Dauda deed gisteren de opwarming mee met de A-kern en mocht nadien in de tribune gaan plaatsnemen. De 20-jarige Ghanees scoort er bij de beloften op los, maar voorlopig raakt hij niet bij de A-kern. Dus dringt een oplossing zich op volgens zijn entourage. Speelminuten of een uitleenbeurt.
>> Lees verder

Gerkens: "Gemakzucht moet eruit" (22-10-2018)
RSC Anderlecht slikte gisteren in vijf minuten twee tegengoals. Mede door hun eigen gemakzucht en dat moet eruit tegen de wedstrijd van donderdag tegen Fenerbahçe. De fysiek is aanwezig om een tegenstander 90 minuten onder druk te zetten volgens Pieter Gerkens, nu mentaal nog.
>> Lees verder

Verjaardag Albert Sambi Lokonga (22-10-2018)
Vandaag verjaart Albert Sambi Lokonga! Wij wensen hem van harte een gelukkige 19e verjaardag!
>> Lees verder

Dimata mist wellicht Fenerbahçe (21-10-2018)
Met drie doelpunten hees Landry Dimata zich mee naar de kop van de topschuttersranking. Helaas viel de spits ook uit met een blessure. "Het eerste vermoeden is een verrekking in de hamstrings", vertelde Hein Vanhaezebrouck na de wedstrijd.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck laat Vranjes uit selectie (21-10-2018)
Geen Ognjen Vranjes in de kern voor de partij tegen Cercle Brugge vanmiddag. De Bosniër was nochtans niet geblesseerd, zo vertelde Hein Vanhaezebrouck op de persbabbel achteraf. "Waarom hij dan ontbrak? Dat ga ik u niet zeggen", klonk het.
>> Lees verder

Herboren Dimata leidt Anderlecht langs Cercle (21-10-2018)
Anderlecht heeft vanmiddag met 4-2 gewonnen tegen Cercle Brugge. Landry Dimata, die bij Anderlecht al twee maanden droog stond, trapte de eerste drie doelpunten tegen de touwen. Het werd nog even spannend toen Cercle in vijf minuten tijd milderde van 4-0 naar 4-2.
>> Lees verder

Opstelling: Dimata krijgt voorkeur op Santini (21-10-2018)
Hein Vanhaezebrouck kiest zo meteen tegen Cercle Brugge voor Landry Dimata als diepe spits. Ivan Santini zit op de bank. Voor de rest zien we de verwachte namen. Op het middenveld spelen Sven Kums en Adrien Trebel naast elkaar.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Cercle Brugge (21-10-2018)
Vanmiddag om 14.30 uur ontvangt Anderlecht in het Constant Vanden Stock-stadion Cercle Brugge. Na een weekje inderlandvoetbal wil paars-wit voor de eigen fans de bevestigen na de overwinning in Waregem. 
>> Lees verder

Aftrap door Goor en Gillet (20-10-2018)
Naar goede gewoonte nodigt Anderlecht een clubcoryfee uit om de volgende thuiswedstrijd op gang te trappen. Dit weekend tegen Cercle Brugge zijn het er zelfs twee: Bart Goor en Guillaume Gillet.
>> Lees verder

Diëtiste en kok krijgen ook ontslag (20-10-2018)
De volgende twee die mogen vertrekken op RSC Anderlecht zijn Stephanie Scheirlynck en Olav Van Landuyt. Scheirlynck is een sportdiëtiste die eerder ook Greg Van Aevermaet en Nafi Thiam al begeleide.
>> Lees verder

Chef voetbal van Het Laatste Nieuws neemt even afstand (20-10-2018)
In de nasleep van "Propere Handen", neemt Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws, even afstand van de voetbalwereld. Tijdens de actie van het Gerecht werden ook twee journalisten aangehouden. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.