440-tal RSCA-fans zijn ook naar Trnava afgereisd

20-9-2018 13:22:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht hoopt goed aan de groepsfase in de Europa League te kunnen beginnen. Adrien Trebel en zijn ploegmaten moeten de strijd aangaan met de Slowaakse kampioen Spartak Trnava. Ze zijn niet alleen.Een ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Wat u moet weten over Spartak Trnava (18-09-2018)
Overmorgen start Anderlecht zijn Europese campagne met een uitwedstrijd bij Spartak Trnava. De club uit Slovakije is een nobele onbekende voor de Belgische voetballiefhebber. Hoog tijd om 'de Witte Engelen' eens onder de loep te nemen.
>> Lees verder

Coucke komt later naar Trnava (20-09-2018)
Gisteren vertrok een goed gevuld vliegtuig richting Trnava voor de wedstrijd van vandaag. Het vliegtuig is volledig gevuld met de spelers, bestuur, sponsors, stewards en pers en nog enkele andere die deel uit maken van RSC Anderlecht. Enkel Marc Coucke ontbrak, hij volgt later op eigen kracht richting Slovakije. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.