Sebastiaan Bornauw: "Het is een droom die uitkomt"

17-8-2018 10:47:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Tegen KV Kortrijk debuteerde Sebastiaan Bornauw centraal in de defensie. Ook tegen KV Oostende stond hij in de basis. Op speeldag drie ontbrak hij op bezoek bij Sporting Charleroi door ziekte. "Het is ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Nieuwe signeersessie in de fanshop (18-08-2018)
Anderlecht organiseert komende donderdag, 23 augustus, opnieuw een signeersessie in de fanshop. Aanwezige spelers dit keer zijn: Landry Dimata, Zakaria Bakkali en Alexis Saelemaekers. De spelers zullen signeren van 13u30 tot 14u30.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Vierluik Club-Antwerp-Genk-Standard serieuze testen" (18-08-2018)
Anderlecht pakte 12 op 12 in de eerste 4 competitiewedstrijden. Maar voor Vanhaezebrouck volgen nu de echte testen voor zijn groep met het vierluik Club-Antwerp-Genk-Standard. "Ik zag veel pluspunten. We maken wekelijks progressie. Het valt te zien of dit voldoende is om punten te pakken in de topwedstrijden die volgen. Club-Antwerp-Genk-Standard worden serieuze testen voor mijn nog nieuwe groep."
>> Lees verder

Morioka verrast door transfergeruchten (18-08-2018)
Ryota Morioka kreeg gisteren zijn eerste speelminuten van het seizoen. In de 77e minuut kwam hij Knowledge Musona vervangen. Past de Japanner dan toch nog in plannen van Vanhaezebrouck? 
>> Lees verder

Blijft Trebel bij Anderlecht? (18-08-2018)
Adrien Trebel scoorde gisteren met een vrije trap van net buiten de 16. De Anderlecht-kapitein had het 10 minuten eerder al eens geprobeerd met een heerlijke lob vanop 50 meter. De bal landde op de dwarslat. Trebel was bovendien heer en meester op het middenveld en dirigeerde Anderlecht naar een relatief vlotte 2-0 zege. Niet verwonderlijk dat het publiek regelmatig zong: "Allez Trebel, reste avec nous." Maar hoe zit dat nu? Blijft hij of niet?
>> Lees verder

Eerste competitieminuten voor Morioka (17-08-2018)
Ryota Morioka kwam vanavond voor het eerst dit seizoen in actie. Hein Vanhaezebrouck liet de Japanner een kwartier meespelen. Daarin zorgde hij bijna voor de 3-0. Hij lepelde een voorzet perfect tot bij Ivan Santini, maar die trapte over.
>> Lees verder

Trebel leidt Anderlecht naar 12 op 12 (17-08-2018)
Anderlecht heeft ook zijn vierde wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Aanvoerder Trebel leidde met twee vrije trappen Anderlecht naar een 2-0-zege. Voor de rust scoorde hij zelf, na de pauze bood hij Dimata een doelpunt aan. Enig minpunt was de verdiende rode kaart voor Vranjes.
>> Lees verder

Vranjes geschorst tegen Club Brugge (17-08-2018)
Ognjen Vranjes kreeg tien minuten voor het einde van Anderlecht - Moeskroen een verdiende rode kaart. De Bosniër ging met de twee voeten vooruit in op zijn tegenstrever. De kans is groot dat hij hierdoor geschorst is tegen Club Brugge.
>> Lees verder

Officieel: Teodorczyk naar Udinese (17-08-2018)
Anderlecht en Udinese hebben zopas de transfer van Lukasz Teodorczyk aangekondigd. Na twee jaar en 45 doelpunten verlaat de Pool het Astridpark. Wellicht speelde Mogi Bayat een rol in de transfer, want ook hij postte een bericht op Twitter.
>> Lees verder

Transfer Teodorczyk afgerond op de deadline (17-08-2018)
Op dit eigenste moment sluit de transfermarkt in Italië. Een hele dag volgden we van nabij de berichtgeving over de transfer van Lukasz Teodorczyk, maar het bleef stil. Tot nu: volgens Sudpresse-journalist Benjamin Helson is de deal net op tijd rond geraakt.
>> Lees verder

Opstelling: Gerkens op de bank (17-08-2018)
Hein Vanhaezebrouck kiest tegen Moeskroen voor de verwachte elf, op één verrassing na: Pieter Gerkens start op de bank en in zijn plaats speelt Knowledge Musona Voor de Zimbabwaan is het zijn eerste basisplaats na drie invalbeurten
>> Lees verder

Competitiestart van Ivan Santini (17-08-2018)
Ivan Santini verhuisde voor 3 miljoen van het Franse SM Caen naar Anderlecht. De Kroaat wist al zeven keer het net te vinden in slechts 3 wedstrijden.
>> Lees verder

Ligt toekomst Morioka in Turkije? (17-08-2018)
Volgens Turkse media geniet Ryota Morioka interesse van Bursaspor. De Japanner zou de belangstelling genegen zijn en mogelijk wordt de overgang volgede week afgerond.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Moeskroen (17-08-2018)
Anderlecht en Moeskroen trappen vanavond de vierde speeldag op gang. Anderlecht is de fiere leider met het maximum van de punten. Moeskroen bengelt onderaan de rangschikking en is nog puntenloos.
>> Lees verder

Teodorczyk in Italië voor medische testen (17-08-2018)
Krijgt Lukasz Teodorczyk dan toch zijn transfer? Via twitter laat zijn management weten dat de Poolse spits vandaag in Italië medische testen aflegt. Het Laatste Nieuws vernam dat het zoals verwacht om Udinese gaat.
>> Lees verder

Transferoptie van 2 miljoen euro voor Sa (17-08-2018)
De uitleenbeurt van Josué Sa naar Kasimpasa wordt weldra afgerond. Volgens Het Nieuwsblad bevat de overeenkomst een clausule dat Kasimpasa definitief kan overnemen voor 2 miljoen euro.
>> Lees verder

Nieuw contract voor "enige U21-speler zonder makelaar" (17-08-2018)
Na zijn doorbraak mag Sebastiaan Bornauw binnenkort een nieuw contract tekenen bij Anderlecht. Geen overbodige luxe, want zijn huidige verbintenis loopt na dit seizoen af. Voor de onderhandelingen rekent Bornauw op zijn vader en Daniël Van Buyten.
>> Lees verder

Sanneh: "Anderlecht is unieke kans" (17-08-2018)
Babacarr Sanneh wil naar Anderlecht en zet zijn club Midtjylland stevig onder druk. "Ik begrijp niet dat men me niet laat gaan. Toen ik in januari tekende, beloofde de club me om mee te werken als er een mooi aanbod kwam." Door de transferheisa speelde Sanneh gisteren in in de Europa League tegen The New Saints.
>> Lees verder

"Najar moet eerst volledige wedstrijd spelen" (17-08-2018)
Andy Najar verteerde de zeventig minuten tegen Al Batin goed. Dat vertelde Hein Vanhaezebrouck op zijn persconferentie gisteren. Toch hoeven we hem straks nog niet te verwachten. "We gaan geen risico met hem nemen. Hij moet eerst een volledige wedstrijd spelen."
>> Lees verder

Blessurenieuws: Kums, Dante, Saief (17-08-2018)
Het gaat de goede kant op met de geblesseerden bij Anderlecht. Tijdens zijn persconferentie gisteren vertelde Hein Vanhaezebrouck dat Sven Kums (foto) opnieuw deels met de groep traint en zijn heupblessure gunstig evolueert.
>> Lees verder

Sa wellicht naar Kasimpasa (16-08-2018)
Volgens Het Laatste Nieuws ligt de toekomst van Josué Sa bij het Turkse Kasimpasa. De krant meldt dat de uitleenbeurt weldra wordt afgerond. De Turken krijgen waarschijnlijk ook een optie om de Portugees definitief over te nemen.
>> Lees verder

Obradovic weigert met Lokeren te praten (16-08-2018)
Ivan Obradovic is niet zinnens om Anderlecht zo maar te verlaten. Nadat hij eerder al mooie aanbiedingen van Konyaspor en PAOK Saloniki afwimpelde, heeft hij nu Lokeren wandelen gestuurd. De Servische linksback wilde niet eens om de tafel zitten met de Waaslanders.
>> Lees verder

Manager Sa zoekt club in Frankrijk en Turkije (16-08-2018)
Josué Sa heeft zijn makelaar de opdracht gegeven om een nieuwe club voor hem te zoeken. Hij zou opties hebben in Frankrijk en Turkije, maar namen worden niet genoemd. Ook een terugkeer naar zijn vaderland sluit de Portugees niet uit.
>> Lees verder

U18 gelijk tegen Amerikaanse selectie (16-08-2018)
De spelers van de U18 die dinsdag niet in actie kwamen tegen Ajax, werkten gisteren in de vooravond een oefenduel af tegen een Amerikaanse selectie U17. Ondanks enkele mooie doelkansen, eindigde de partij op 0-0.
>> Lees verder

Najar en Morioka scoren punten (16-08-2018)
Andy Najar en Ryota Morioka lieten zich positief opmerken tijdens de oefenpot tegen Al-Batin. Najar speelde zeventig minuten en lijkt verlost van zijn hamstringblessure. Morioka liet zien dat hij de goede raad van Hein Vanhaezebrouck heeft opgepikt.
>> Lees verder

Cobbaut kent verdict: zes tot acht weken out (16-08-2018)
Onderzoeken hebben uitgewezen dat Elias Cobbaut zijn ligamenten stevig geraakt zijn tijdens het duel tegen Charleroi. Volgens Het Laatste Nieuws kan de linkerflankspeler zes tot acht weken niet voetballen.
>> Lees verder

Sanneh kwaad na nieuw geweigerd bod (16-08-2018)
Anderlecht heeft opnieuw een bod uitgebracht op verdediger Babacarr Sanneh. Zijn Deense club Midtjylland legde de aanbieding van zes miljoen euro echter naast zich neer. Tot grote onvrede van Sanneh: "Ik wil vertrekken en zeg dit nu ook via de media."
>> Lees verder

Udinese heeft nog tot morgen voor Teodorczyk (16-08-2018)
Volgens Het Nieuwsblad heeft het Italiaanse Udinese een effectief bod uitgebracht op Lukasz Teodorczyk. Anderlecht heeft het bod wel nog niet aanvaard. Veel tijd is er wel niet meer, want in Italië sluit de transfermarkt morgen om 20 uur.
>> Lees verder

Teodorczyk, Kara en co gelijk tegen Al Batin (15-08-2018)
Anderlecht speelde vanmiddag 0-0 gelijk in een oefenduel tegen het Saudische Al Batin. Hein Vanhaezebrouck liet onder meer spelers op overschot Kara Mbodj, Lukasz Teodorczyk, Ivan Obradovic en Josué Sa opdraven.
>> Lees verder

De generatie van ’98 en ‘99 (15-08-2018)
Nu de jeugdwerking belangrijker dan ooit is voor Anderlecht, gingen wij eens kijken welke jongeren al zijn doorgebroken en wie er nog in de wachtkamer van Neerpede zit. Vandaag: de generatie van ’98 en ’99.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.