RSCA laat goed hart zien tegen G-team van FC Maasland

15-8-2018 10:25:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht kreeg maandag opvallende gasten over de vloer. Het kreeg bezoek van het G-team van FC Maasland, een club uit het Limburgse Kinrooi.Onder meer Ivan Santini, Landry Dimata en Pieter Gerkens maakten ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Sa wellicht naar Kasimpasa (16-08-2018)
Volgens Het Laatste Nieuws ligt de toekomst van Josué Sa bij het Turkse Kasimpasa. De krant meldt dat de uitleenbeurt weldra wordt afgerond. De Turken krijgen waarschijnlijk ook een optie om de Portugees definitief over te nemen.
>> Lees verder

Obradovic weigert met Lokeren te praten (16-08-2018)
Ivan Obradovic is niet zinnens om Anderlecht zo maar te verlaten. Nadat hij eerder al mooie aanbiedingen van Konyaspor en PAOK Saloniki afwimpelde, heeft hij nu Lokeren wandelen gestuurd. De Servische linksback wilde niet eens om de tafel zitten met de Waaslanders.
>> Lees verder

Manager Sa zoekt club in Frankrijk en Turkije (16-08-2018)
Josué Sa heeft zijn makelaar de opdracht gegeven om een nieuwe club voor hem te zoeken. Hij zou opties hebben in Frankrijk en Turkije, maar namen worden niet genoemd. Ook een terugkeer naar zijn vaderland sluit de Portugees niet uit.
>> Lees verder

U18 gelijk tegen Amerikaanse selectie (16-08-2018)
De spelers van de U18 die dinsdag niet in actie kwamen tegen Ajax, werkten gisteren in de vooravond een oefenduel af tegen een Amerikaanse selectie U17. Ondanks enkele mooie doelkansen, eindigde de partij op 0-0.
>> Lees verder

Najar en Morioka scoren punten (16-08-2018)
Andy Najar en Ryota Morioka lieten zich positief opmerken tijdens de oefenpot tegen Al-Batin. Najar speelde zeventig minuten en lijkt verlost van zijn hamstringblessure. Morioka liet zien dat hij de goede raad van Hein Vanhaezebrouck heeft opgepikt.
>> Lees verder

Cobbaut kent verdict: zes tot acht weken out (16-08-2018)
Onderzoeken hebben uitgewezen dat Elias Cobbaut zijn ligamenten stevig geraakt zijn tijdens het duel tegen Charleroi. Volgens Het Laatste Nieuws kan de linkerflankspeler zes tot acht weken niet voetballen.
>> Lees verder

Sanneh kwaad na nieuw geweigerd bod (16-08-2018)
Anderlecht heeft opnieuw een bod uitgebracht op verdediger Babacarr Sanneh. Zijn Deense club Midtjylland legde de aanbieding van zes miljoen euro echter naast zich neer. Tot grote onvrede van Sanneh: "Ik wil vertrekken en zeg dit nu ook via de media."
>> Lees verder

Udinese heeft nog tot morgen voor Teodorczyk (16-08-2018)
Volgens Het Nieuwsblad heeft het Italiaanse Udinese een effectief bod uitgebracht op Lukasz Teodorczyk. Anderlecht heeft het bod wel nog niet aanvaard. Veel tijd is er wel niet meer, want in Italië sluit de transfermarkt morgen om 20 uur.
>> Lees verder

Teodorczyk, Kara en co gelijk tegen Al Batin (15-08-2018)
Anderlecht speelde vanmiddag 0-0 gelijk in een oefenduel tegen het Saudische Al Batin. Hein Vanhaezebrouck liet onder meer spelers op overschot Kara Mbodj, Lukasz Teodorczyk, Ivan Obradovic en Josué Sa opdraven.
>> Lees verder

De generatie van ’98 en ‘99 (15-08-2018)
Nu de jeugdwerking belangrijker dan ooit is voor Anderlecht, gingen wij eens kijken welke jongeren al zijn doorgebroken en wie er nog in de wachtkamer van Neerpede zit. Vandaag: de generatie van ’98 en ’99.
>> Lees verder

Anderlecht beboet voor veldbestormer (14-08-2018)
De Geschillencommissie heeft zowel Anderlecht als Kortrijk een boete van 2.000 euro gegeven omdat tijdens de partij tussen beide clubs een Anderlecht-fan het terrein bestormde. De Bondsprocureur vroeg een sanctie van 4.000 euro, maar het werd slechts de helft.
>> Lees verder

Eerder Nice dan Udinese voor Teodorczyk? (14-08-2018)
In Italië verschijnen er allerlei berichten over de toekomst van Lukasz Teodorczyk. Zo zou Udinese de transfersom van tien miljoen euro wel kunnen ophoesten, maar is zijn riant salaris van bij Anderlecht een probleem.
>> Lees verder

Winst en verlies tegen Ajax (14-08-2018)
De U18 en U21 speelden vandaag een oefenduel in en tegen Ajax Amsterdam. De U21 begonnen met een 1-2 zege tegen de U19 van Ajax. Nadien verloren de U18 van Anderlecht met 3-1 tegen de U17 van Ajax.
>> Lees verder

De generatie van ’97 (14-08-2018)
Nu de ene jongeling na de andere doorbreekt in het A-elftal van Anderlecht gingen wij eens kijken wie er nog in de wachtkamer van Neerpede zit. Vandaag: de generatie van ’97 en Kobe Cools.
>> Lees verder

Waar zitten Bakkali, Adzic en Abazaj? (14-08-2018)
Anderlecht haalde deze zomer met Zakaria Bakkali, Luka Adzic en Kristal Abazaj drie flankspelers met een actie in huis, maar enkel Bakkali haalde amper één keer het wedstrijdblad. Moet Hein Vanhaezebrouck niet van hen weten of is er iets anders aan de hand?
>> Lees verder

Najar drijft trainingsintensiteit op (14-08-2018)
Andy Najar trainde gisteren stevig mee met de jongens die zondag niet in actie kwamen. De Hondurees is een optie om de geblesseerde Elias Cobbaut te vervangen, maar wellicht neemt Anderlecht geenr risico. Ook Kenny Saief speelt vrijdag wellicht nog niet.
>> Lees verder

Cobbaut: geen breuk, wel tijdje out (14-08-2018)
Elias Cobbaut bracht de voorbije nacht door in het ziekenhuis van Deurne. Zijn enkel was gisteren echter nog te gezwollen om volledig te onderzoeken. Wel konden de dokters al vaststellen dat hij geen breuk heeft opgelopen. 
>> Lees verder

U21 starten bekercampagne met gelijkspel (13-08-2018)
De U21 hebben vanavond in hun eerste bekerwedstrijd 0-0 gelijkgespeeld tegen Tubeke. De komende maanden speelt Anderlecht nog tegen Aalst en Charleroi. In hun onderling duel won Charleroi vanavond met 0-5. De beste van de vier stoot door naar de volgende ronde.
>> Lees verder

Vrouwen: Monsterzege volstaat net niet voor kwalificatie (13-08-2018)
De vrouwen van Anderlecht hebben zopas met 0-10 gewonnen van Martve in de kwalificatiegroep voor de Champions League. Tine De Caigny was de grote uitblinker met vijf doelpunten. Ella Van Kerkhoven (foto) scoorde twee keer. Ştefania Vătafu, Sheryl Merchiers en Ulrike De Frère namen de andere doelpunten voor hun rekening. Toch is Anderlecht uitgeschakeld. 
>> Lees verder

Teodorczyk kan naar Udinese (13-08-2018)
Na Galatasaray zou er nu ook Italiaanse interesse zijn voor Lukasz Teodorczy. Meer bepaald Udinese zou geïnteresseerd zijn in de Pool. Deze interesse komt er mogelijk mede door Mogi Bayat. Udinese is dan ook één van de clubs met wie Bayat graag samenwerkt
>> Lees verder

Morioka voorlopig niet geïnteresseerd in Antwerp of Zulte-Waregem (13-08-2018)
Ryota Morioka komt voorlopig niet aan spelen toe. Ook gisteren zat de Japanner op de bank en naast Gerkens krijgt nu ook Musona de voorkeur op hem. Antwerp en Zulte Waregem volgen de situatie op, maar voorlopig is hij niet geïnteresseerd in een uitleenbeurt. 
>> Lees verder

UWCL: Anderlecht speelt om 17u laatste groepsmatch (13-08-2018)
Vanmiddag om 17u spelen de vrouwen van RSC Anderlecht hun laatste groepswedstrijd in de voorrondes van de Champions League. Hun tegenstander is het Georgische FC Martve. De Georgische vrouwen incasseerden al 19 doelpunten in 2 wedstrijden.
>> Lees verder

Nog geen uitsluitsel over blessure Cobbaut (13-08-2018)
Elias Cobbaut werd gisteren 10 minuten voor tijd met de draagberrie van het veld gedragen nadat hij zijn enkel verzwikte. Hij werd onmiddellijk naar een ziekenhuis gebracht voor onderzoeken. Momenteel is er nog geen uitsluitsel over de ernst van de blessure. Vandaag gaat hij in observatie omdat er nog verdere onderzoeken nodig zijn.Veel beterschap, Elias!
>> Lees verder

11 goals, 2 doelpuntenmakers. Problematisch of niet? (13-08-2018)
Na 3 wedstrijden heeft Anderlecht al 11 keer gescoord. Deze 11 doelpunten werden gescoord door Dimata (4) en Santini (7). Maar: is Anderlecht nu te afhankelijk van deze 2 spitsen?
>> Lees verder

Didillon voor het eerst ook puntenpakker (13-08-2018)
Net als de voorgaande wedstrijden maakte Didillon ook gisteren weer indruk met zijn uittrappen. Keer op keer belandden ze perfect op de stropdas van een ploegmaat. Maar gisteren deed hij meer dan dat: hij pakte ook punten. Onder meer met een ultieme save op een vrije trap in het slot van de wedstrijd.
>> Lees verder

Wat nu op links? (13-08-2018)
Elias Cobbaut voelde het meteen: dit is niet goed. Hij lag nog niet goed neer of er volgde al onmiddellijk de gekende draaibeweging: wisselen. Omdat het onduidelijk is hoe lang Milic out is, rijst de vraag: wat vrijdag op links? 
>> Lees verder

Overzicht uitgeleende spelers (13-08-2018)
Ook dit seizoen heeft Anderlecht weer enkele uitgeleende spelers. We geven jullie wekelijks een overzicht van hun prestaties.
>> Lees verder

Verjaardag Pieter Gerkens (13-08-2018)
Vandaag verjaart Pieter Gerkens! Wij wensen hem van harte een gelukkige 23e verjaardag!
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.