Ook Nice toont interesse in Lukasz Teodorczyk

15-8-2018 10:17:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Lukasz Teodorczyk wordt de laatste dagen nadrukkelijk gelinkt aan het Italiaanse Udinese, maar die club zou concurrentie kunnen krijgen. Volgens Tuttomercatoweb is er inmiddels een ander team in het spel.Nice ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Teodorczyk kan naar Udinese (13-08-2018)
Na Galatasaray zou er nu ook Italiaanse interesse zijn voor Lukasz Teodorczy. Meer bepaald Udinese zou geïnteresseerd zijn in de Pool. Deze interesse komt er mogelijk mede door Mogi Bayat. Udinese is dan ook één van de clubs met wie Bayat graag samenwerkt
>> Lees verder

Udinese heeft nog tot morgen voor Teodorczyk (16-08-2018)
Volgens Het Nieuwsblad heeft het Italiaanse Udinese een effectief bod uitgebracht op Lukasz Teodorczyk. Anderlecht heeft het bod wel nog niet aanvaard. Veel tijd is er wel niet meer, want in Italië sluit de transfermarkt morgen om 20 uur.
>> Lees verder

Teodorczyk in Italië voor medische testen (17-08-2018)
Krijgt Lukasz Teodorczyk dan toch zijn transfer? Via twitter laat zijn management weten dat de Poolse spits vandaag in Italië medische testen aflegt. Het Laatste Nieuws vernam dat het zoals verwacht om Udinese gaat.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.