Nieuwe thuisshirt van Anderlecht

16-7-2018 11:3:16 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Voor supporters altijd iets om reikhalzend naar uit te kijken: de voorstelling van het nieuwe shirt van je club. Maandag is het zover bij RSC Anderlecht.Het nieuwe thuisshirt van Anderlecht voor het seizoen ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

35 spelers aanwezig op officiële photoshoot (17-07-2018)
Deze morgen stond de officiële photoshoot op het programma voor de spelers en staff van RSC Anderlecht. Onder een stralende zon, werden de ploegfoto en de individuele foto's genomen. 35 spelers waren present, gekleed in het nieuwe thuistenue. 
>> Lees verder

Anderlecht - Rennes, volg de richtlijnen (17-07-2018)
Goed nieuws voor de supporters die zaterdag de vriendschappelijke wedstrijd tegen Stade Rennes gaan bijwonen. De wedstrijd is al gratis voor de abonnees, maar ook parkeren wordt gemakkelijk zaterdag. Er is toegang tot de parking achter het hospitaal Bracops en ook de "Astridzone", is die dag niet van toepassing.
>> Lees verder

Kara en Teodorczyk trainen terug mee (17-07-2018)
Lukasz Teodorczyk en Kara Mbodji keerden gisteren al terug naar RSC Anderlecht, maar trainden nog niet mee. Tot vandaag, beide heren maakten hun opwachting voor hun eerste groepstraining van het seizoen. Of ze het seizoen ook starten bij paars-wit valt af te wachten.
>> Lees verder

22 van de 23 scheidsrechters slagen voor testen (17-07-2018)
Binnen een tweetal weken is het zover, de start van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League. Ook de scheidsrechters van 1A en 1B, moeten hun medische testen afleggen. Enkel Frederik Geldhof slaagde niet en mag eind augustus herkansen. Sébastien Delferière (foto) was begin dit jaar uit door een operatie, hij slaagde wel voor de fysieke testen.
>> Lees verder

Zweed Bergström optie voor verdediging (17-07-2018)
De nieuwste piste die Anderlecht volgt om zijn verdediging te versterken, luistert naar de naam Emil Bergström. Dit is een 25-jarige Zweed die clubloos is nadat hij zijn contract bij Rubin Kazan verbrak wegens wanbetalingen. Het voorbij anderhalf jaar speelde hij voor Grasshopper.
>> Lees verder

Teodorczyk en Kara terug in Anderlecht (17-07-2018)
De vakantie zit erop voor Lukasz Teodorczyk (foto) en Kara Mbodj. Het duo meldde zich gisteren opnieuw in Neerpede. Ze trainden wel nog niet mee met de groep. Anderlecht rekent op een vertrek van beide spelers, maar er is nog niets concreet.
>> Lees verder

Red Flame Onzia naar AA Gent (17-07-2018)
Lenie Onzia, lid van de nationale ploeg, verlaat de dames van Anderlecht en trekt naar AA Gent. Gisteren werd ze voorgesteld tijdens de Gentse Feesten. Onzia kwam vorig jaar van Twente naar Anderlecht.
>> Lees verder

Bitsindou keert terug naar België (17-07-2018)
Van de generatie 1996, zoals Alexis Scholl, Andy Kawaya, Liam Bossin is ook Bitsindou Romeni Scott gevormd bij de jeugd van RSC Anderlecht. Na passages in Zwitserland en Servië, keert de Congoleese middenvelder nu terug naar België. Hij tekende nu een contract voor één jaar bij SK Lommel, met nog een optie voor één jaar extra.
>> Lees verder

Tegen Stade Rennais in nieuw thuisshirt (17-07-2018)
Komende zaterdag, 21 juli, speelt RSC Anderlecht een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Franse eersteklasser Satde Rennais. Paars-wit zal spelen in het nieuwe thuisshirt, dat gisteren officieel werd voorgesteld.
>> Lees verder

Twijfels rond Najar (17-07-2018)
Andy Najar toonde al meermaals zijn kwaliteiten, toch zijn er twijfels over de Hondurees bij RSC Anderlecht. En dat heeft vooral te maken met zijn blessuregevoeligheid. Najar was al meermaals geblesseerd waardoor de vraag zich stelt in hoeverre Hein Vanhaezebrouck op hem kan rekenen.
>> Lees verder

Morioka mag weg bij goed bod (17-07-2018)
Hein Vanhaezebrouck is volop bezig met zijn kern voor komend seizoen uit te bouwen. Daarbij wordt duidelijk dat RSC Anderlecht volop inzet op de jeugd. Zo mag Ryota Morioka andere oorden opzoeken, als er een goed bod komt tenminste. Verder mogen ook Ivan Obradovic en Lukasz Teodorczyk vertrekken.
>> Lees verder

Santini: "Mooi verhaal schrijven bij Anderlecht" (16-07-2018)
Na twee jaar Frankrijk keerde Ivan Santini terug naar België. "Volgens mij was het een goede keuze om voor Anderlecht te tekenen. Ik hoop een mooie pagina te kunnen bijschrijven in mijn carrière bij historisch gezien de beste club van het land."
>> Lees verder

AC Milan zet Dendoncker op verlanglijstje (16-07-2018)
Leander Dendoncker staat in de belangstelling van AC Milan. Dat schrijft TuttoMercatoWeb. De Milanezen volgen Dendoncker al een tijdje en zijn dit blijven doen. Enkele dagen geleden raakte interesse van Atalanta Bergamo bekend.
>> Lees verder

Santini en Milic volgden WK-finale in Moskou (16-07-2018)
Anderlecht-spelers Ivan Santini en Antonio Milic (foto) reisden gisteren naar Moskou om hun landgenoten aan te moedigen tijdens de WK-finale. Hun steun leidde Kroatië echter niet naar de wereldtitel. Het verloor de finale met 4-2 tegen Frankrijk.
>> Lees verder

Website fanshop verklapt nieuw thuis-shirt (foto) (16-07-2018)
Zo meteen stelt Anderlecht het nieuwe thuis-shirt voor komend seizoen voor, maar de website van de fanshop verklapte het al een half uur eerder. Omstreeks 8.30 kwam een foto van het nieuwe truitje online. Een wakkere bezoeker had het opgemerkt en plaatste een foto op Twitter.
>> Lees verder

Touré tekent in Egypte (16-07-2018)
Yamodou Touré, vorig seizoen aan de slag bij de beloften van Anderlecht, heeft een contract voor twee jaar getekend bij Smouha SC uit Egypte. De jonge Guineër voetbalde een seizoen op proef bij Anderlecht, maar kon geen vast contract afdwingen.
>> Lees verder

Kanu naar Kortrijk, Matthys naar Excelsior (14-07-2018)
In de rubriek ex-spelers hebben we vandaag Hervé Matthys en Kanu. Matthys doorliep de jeugdreeksen van RSC Anderlecht en debuteerde in 2014 voor de A-ploeg, enkele jaren later mocht hij transfervrij vertrekken. Vandaag tekent hij een contract voor drie seizoenen bij de Nederlandse Eredevisie-club Excelsior. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.