Sels: "Ik hoop dat ik definitief naar Anderlecht kan"

15-5-2018 11:2:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht moet nu gaan bouwen aan een team voor volgend jaar, en dan begin je natuurlijk met de keeper. Wordt dat opnieuw Matz Sels?Zelf hoopt de doelman in ieder geval dat Anderlecht hem definitief gaat ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Coucke wil eind mei duidelijkheid over Sels (15-05-2018)
Matz Sels wil graag bij Anderlecht blijven en Anderlecht wil Matz Sels houden. Marc Coucke wil de doelman liefst definitief overnemen van Newcastle en hoopt binnen dit en twee weken, wanneer de WK-voorbereiding start, duidelijkheid te hebben.
>> Lees verder

Vijfjarig contract ligt klaar voor Sels (16-05-2018)
Matz Sels kan een contract voor vijf jaar tekenen bij Anderlecht. De doelman wil volgens Het Laatste Nieuws zelfs loon inleveren om te kunnen blijven. Enig probleem zijn de onderhandelingen met Newcastle. De Engelsen willen minstens vier miljoen euro en dat vindt Anderlecht veel te veel.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.