RSCA heeft onze 'steun' nodig!

15-4-2018 11:20:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Paars-wit kan de steun van zijn supporters heel goed gebruiken om van het Constant Vanden Stockstadion zondag een hel te maken. "Maak er allemaal een helse en luidruchtige sfeer van. Het team heeft jullie ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Gerkens: "Kansen 40-60 voor Club Brugge" (13-04-2018)
Zondag ontvangt Anderlecht Club Brugge in het Constant Vanden Stock-stadion. In januari vertelde Pieter Gerkens dat paars-wit over meer kwaliteit bezit dan blauw-zwart, maar vandaag is hij voorzichtiger. "Misschien als we voltallig zijn, maar we hebben veel geblesseerden."
>> Lees verder

Defour: "Ik steun Anderlecht" (16-04-2018)
Steven Defour was ook gisteren weer aanwezig in het Constant Vanden Stock Stadion om zijn ex-ploeg aan te moedigen. Woensdag verplaatst RSC Anderlecht zich naar Sclessin: "En ik zal dan ook Anderlecht steunen", liet Defour weten.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.