Coucke: "Nu Hein mijn trainer is ben ik natuurlijk blij"

24-2-2018 9:34:24 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Marc Coucke en Luc Devroe zouden geen fan zijn van Hein Vanhaezebrouck, schreven enkele media. Tel daar de mindere prestaties bij en je komt aan een ontvlambare situatie uit. Maar klopt het eerste luik ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

"Ja, ik heb Coucke al gesproken" (23-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck kreeg op de persconferentie de vraag of de overname in de hoofden van de spelers speelt, met de negatieve resultaten als gevolg. De coach gaf ook mee dat hij Marc Coucke al had gesprokken ondertussen, maar meer wou hij er niet over zeggen.
>> Lees verder

Coucke: "Ik ga mij smijten" (24-02-2018)
Vanavond zwaait Marc Coucke af als voorzitter van KV Oostende, en dan is het aan RSC Anderlecht. Coucke beloofd alvast om de communicatie naar buiten toe beter en gestructureerder te laten verlopen en geeft meteen mee dat hij lekken niet zal tolereren.
>> Lees verder

Coucke: "Financieel zijn hier enorme mogelijkheden" (25-02-2018)
Om 12.45 uur arriveerde Marc Coucke vanmiddag in Anderlecht. Hij stond meteen de aanwezige pers te woord en vertelde er veel zin in te hebben. "Ik ga een beetje tijd nodig hebben natuurlijk, maar financieel zijn hier enorme mogelijkheden."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.